Quantcast
Till salu inom: ”

crescent bockstyre säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En klassisk cykel från sent 80-tal med alla orginaldelar kvar. 28" hjul, bockstyre och 10 växlar. Lite små skavanker som det kan bli efter 25 år, men lär bli riktigt bra efter lite omvårdnad. Den fungerar dock utmärkt att cykla på som den är om man vill! Nyckel till låset finns. Finns, visas och säljs på Tjörn. Hör gärna av dig om du har frågor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min Crescent Competition "Världsmästarcykel", modellen med bockstyre - perfekt för dig som ska cykla Vätternrundan eller dylikt. Allt fungerar som det ska, genomgått service nu under vintern. Rullar lätt och fint, växlarna går i utan problem och bromsar etc. i fint skick. Däck i mycket fint skick med nya slangar. Monterat lås med nyckel sitter på och medföljer. Finns på Lindholmen, Göteborg. Nås på mejl eller telefon.
En äldre Crescent Världsmästarcykel som är ombyggd till singlespeed. Däcken bytte jag förra sommaren sen cyklade jag tre, fyra gånger och parkerade den i förrådet där har den sedan stått i hopp om en upp-piffning som inte skedde. Jag hade tänkt byta kedja, sadel och handtag (har dem ligger i förpackning fortfarande och de skickas med vid köp av cykeln) har även ett bockstyre och extra broms. Skickas ej, billigare vid snabb affär. Sms eller mail föredras då jag inte kan svara i telefon så ofta.