Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer maxfit ks-19 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crosstrainern

Västerås
Crosstrainer

Sölvesborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår crosstrainer pga flytt (får ej plats i den nya lägenheten). Den är köpt begagnad för 1200 kr, ca 3 månader sedan och väldigt lite använd sen dess. Den är i bra skick men låter när man trampar, därav priset. Misstänker att den bara behövs smörjas/spänna skruvarna. Crosstrainern har puls-, kalori-, hastighetsmätare m.m. Man kan även ställa in 8 olika motstånd. Finns på Kirseberg i Malmö.
Köpte den till tjejen för hon har tjatat om en. När hon väl fick en förra året så har hon knappt använt den då hon motionerar med hundarna hela tiden. Står mest och tar upp plats har jag tyckt och nu efter tjat ifrån min sida så får jag äntligen sälja den. Kan själv inget om dom där men sitter någon träningsdator på den. Hämtas på plats och kan skicka bilder vid intresse.
Crosstrainer Maxfit KS-19. Passar dig som önskar enkel och flexibel konditionsträning. Manuellt justerbart magnetmotstånd i 10 nivåer. Pulsmätaren strejkar då och då. Jag använder själv pulsklocka. Pris 400:- Motionscyckel Spartacus MAG 2002 Perfekt för hemma bruket. Halva datorn har lagt av därav priset. Visar tid och sträcka. Moståndsratten och cyckeln i sig fungerar perfekt. Pris 300:- Kan tänka mig en paketpris. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Crosstrainer Maxfit KS-19 Inköpt slutet av okt. obetydligt använd.