Quantcast
Till salu inom: ”

cycletrack cykelvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cykelvagn av märket Cycletrack från 2011, kan byggas om till vanlig vagn, tillbehör finns för detta men syns ej på bild. Sparsamt använd, i perfekt skick. Plats för två barn, säkerhetsselar, lätt att fälla ihop, stort stuvutrymme bakom ryggstödet i vagnen. 1000 kr. Trehjuling, röd med stång 300 kr. Trehjuling, röd, utan stång 100 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vår cykelvagn som är perfekt för att kunna ta med sina barn om man vill ut och åka en längre cykeltur. Det finns gott om plats för två barn + packning. Två fästen för att montera på två olika cyklar följer med. Detta är bra så man slipper att flytta över fästet mellan olika cyklar. Vagnen är ca 4 år gammal. Det finns reflexer fram, bak o på sidorna + att det finns en röd lampa bak på vagnen.
Cykelvagn för två mindre barn; "Cycletrack" med kapell, säkerhetsbälten och extra fäste så att vagnen kan användas till två cyklar. Vagnen är bara använd ett fåtal gånger och är i mkt bra skick. Ungefär halva nypriset.
Cykelvagn för två barn i bra skick. Förvarad inomhus. Den är hel och oblekt. Färg: röd
Cykelvagn för två barn säljes, måttligt använd. Märke Cycletrack, maxlast 45 kg, nypris cirka 1400:-