Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Inköpt sommaren 2010. Använd endast ett fåtal gånger eftersopm jag råkade ut för en olycka och kunde inte cykla mera den sommaren och hösten. Nu har min tjej blivit för stor för att åka bak.Hon cyklar själv nu. Märke på stolen är cykel är Cycletrack och har en sittdyna med rolig figur(ser ut som en uggla tycker jag) Fotstöden är reglerbara och ställs in allt eftersom barnet växer. Stolen sätts fast på pakethållaren och inga vertyg behövs utan man skruvar fast den samt drar åt de röda banden .Vid intresse ring helst eftersom jag inte har tillgång till data så ofta.
Barnskidor som spänns fast i vanliga skor. 75.5cm långa. Har använts av en 2-åring i både backen och i längdspåret. Stavar 60cm långa följer med i köpet. Pris 75kr - SÅLD Blå hjälm som använts både vid skidåkning och i pulkabacken. Stl 48-53cm, fodrad, spännbart i nacken och under hakan, spänne bak på hjälmen så att skidglasögonen sitter kvar. Antic JR. Pris 75kr Blå hjälm med krokodiler. Har använts både i pulkabacken och när vi cyklat. Stl 48-52cm, spännbar i hakan och nacken. Grönt spänne under hakan. Cycletrack. Pris 75kr Ring eller maila
Superfin vit barnsäng ca 145cm lång X 75cm bredd. Superfräsch madrass medföljer. Inga märken eller fel. Pris 500kr Fin vit laserad björk Tripp Trapp stol med bygel. Den är hel och fin. I använt men fräscht skick. Pris 300kr Cykelbarnstol märke cycletrack svart med röd dyna. Hel, felfri och fullt fungerande dock lite dammigt. Pris 100kr Hämtas i Åkersberga. Mail eller sms snälla. Först till kvarn.
En 26 tums Cycletrack. 3 växlar. Shimano. Fotbroms. En ägare. Köpt på OBS för ca 1.900:-. Även 0708-129868
Fin barncykel säljes. En 16" Cycletrack med pakethållare.