Quantcast
Till salu inom

"zorro cykelvagn säljes"

Huddinge
2 dagar

Cykelvagn Burley Honey Bee

1 000 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Thule Chariot Sling

500 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Hamax outback cykelvagn

Blocket.se
Älvsbyn
2 dagar

Thule cross 2

7 500 kr
Blocket.se
2 dagar

Elcykel Super 73-sg1

15 000 kr
Blocket.se
Nynäshamn
3 dagar

North 23.5 Speeder 2 Cykelv...

1 500 kr
Blocket.se
3 dagar

Trixie cykelvagn för hund

800 kr
Blocket.se
Uppsala
4 dagar

Burley cykelvagn springhjul...

200 kr
Blocket.se
Kalmar
4 dagar

Thule Chariot infant sling

600 kr
Blocket.se
4 dagar

Hund cykelvagn

700 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Båtdelar och tillbehör  ·  Helsingborg

Cykelvagn Zorro 3-in-1

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu säljer vi vår jättefina cykelvagn av märket Zorro 3-in-1. Vagnen är i mycket fint skick och innehåller allt som en bra cykelvagn ska ha, plats för två barn, insektsnät, regnskydd, bagageutrymme, slitstarkt material, handbroms, bälte, stötdämpare på bakhjulen och den är godkänd inom de krav EU ställer i kvalité och säkerhet. Vagnen är lätt att fälla ihop och tar ingen större plats. Priset är 800:- prutat och klart!
800 kr
Blocket.se

Cyklevagn Zorro ny

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Hej. Så gott som ny cyklevagn , tre punkt bälte. Myggnät, regnskydd. Perfekt för två barn och packning. Vi köpte cykelvagnen, flyttade och vi får inte in den genom dörren till det nya cykelrummet, så vi har ingen stans att förvara den. Man fäster den lätt på cykeln, sen kan man göra om den till vagn genom att fästa ett mindre hjul framtill. Vi har aldrig hunnit använda lilla hjulet, eller flaggan. Bromsarna är ny spända. den står på vinden, därav lånad bild från hemsidan. Ny pris 2495:-
1 600 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Kalmar

Cykelvagn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Cykelvagn Cykelvagn Zorro röd. Plats för två barn och bälte för två barn och det går även bra att ha bälte för ett barn. Regnskydd och insektsnät ingår. Max 40 kg. Fästen till cykel ingår för att sätta fast på tre cyklar. Vagnen går även att fälla ihop. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Upplands-Bro

Cykelvagn Zorro 3-in-1

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
- Cykelvagn i mycket fint skick (ca 1 år gammal) med plats för två barn. Säkerhetsbälten. Förvaringsfickor fram och lastutrymme bak. Påkörningsskydd för hjulen. Reflexer. Flagga så ni syns bra. Nät fram och nedfällbart regnskydd i genomskinlig vinyl. Extra regnskydd ingår (som täcker HELA vagnen). Stora hjul som rullar lätt. Koppling till cykel medföljer. Säkerhetsband sitter på. Nypris 1 695 kr. http://www.lifequalityproducts.se/cykelvagnar/cykelvagn-zorro-3-in-1.html Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Göteborg

Cyelvagn Zorro 3 in1 från 18 mån

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Passa på att skaffa en cykelvagn till våren! Vi säljer nu våran dubbel cykelvagn pg flytt. Den är endast använd ett fåtal gånger. Förvarad inomhus. Den har ett stort förvaringsfack bakom sätena, praktiskt när man har handalt eller ska packa till stranden. Framdäck som är lätt att ta av och sätta på, vagnen kan då lätt användas som en dubbel barnvagn. Regnskydd och myggnät finns också. Hör av er på mail //Ingrid
1 000 kr
Blocket.se