Quantcast
Till salu inom: ”

mini-maxi cykelvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mini-maxi cykelvagn som är idealisk till Att köra barnen i (2 barn i "rad") Cykelsemester När du handlar varor och ska frakta dem Picknick & badtur När du ska proviantera båten Trädgårdsarbete med mera Vagnen är hopfällbar. Lätt att ta med i bilen, båten eller till stugan. Mini-maxi är uppbyggd kring en stabil, helsvetsad ram av fyrkantrör. Lätt att förvara. Dragstång med handtag, ställbar i 3 höjdlägen. Lastfickan är tillverkad av kraftig, ca. 600g, PVC-belagd nylonarmerad presenning och är enormt riv- och dragstark. Hel bottenskiva av ytbehandlad plywood och gummiklädd kant. Lastutrymme. Längd 1000, bredd 530, djup 300 och volym 160 liter. Vikt 15 kg. Mini-maxi är utrustad med reflex på båda skärmarna. Barn får åka i mini-maxi enligt samma regler som gäller barn på cykel. Här kan sägas att när barn sitter i mini-maxi störs ej balansen för den som cyklar. Bra skick, obetydligt använd.
Mini-Maxi cykelvagn som är idealisk till • Att köra barnen i • Cykelsemester • När du handlar varor och ska frakta dem • Picknick & badtur • När du ska proviantera båten • Trädgårdsarbete med mera Vagnen är hopfällbar. Lätt att ta med i bilen, båten eller till stugan. Mini-Maxi är uppbyggd kring en stabil, helsvetsad ram av fyrkantrör. Lätt att förvara. Dragstång med handtag, ställbar i 3 höjdlägen. Lastfickan är tillverkad av kraftig, ca. 600g, PVC-belagd nylonarmerad presenning och är enormt riv- och dragstark. Hel bottenskiva av ytbehandlad plywood och gummiklädd kant. Lastutrymme. Längd 1000, bredd 530, djup 300 och volym 160 liter. Vikt 15 kg. Mini-Maxi är utrustad med reflex på båda skärmarna. OBS! Vagnen är komplett utan barn delar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Cykelvägen/lastvagn Hedemora mini-maxi i gott begagnat bruksskick. Lite sliten i färgen på laststången, men bra hjul och hel. 2 fästen till cyklar ingår (nypris 110 kr/styck). Ihopfällbar. God lastkapacitet och möjlighet att använda som lastvagn alt cykelvagn för 2 barn. Två barnstolar ingår. Dragstång med handtag. Lastfickan är tillverkad av kraftig, ca. 600g, PVC-belagd nylonarmerad presenning och är enormt riv- och dragstark. Hel bottenskiva av ytbehandlad plywood och gummiklädd kant.(sliten, men hel). Längd 1000, bredd 530, djup 300 och volym 160 liter. Vikt 15 kg. Nypris; ca 2400kr, säljes för 450 kr.