Quantcast
Till salu inom: ”

dator bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

IPTV WORLD

Stockholm

Tidigare annonser till salu

En ASUS Pundit-R bortskänkes till ett gott hem. Specar och annat: http://www.asus.com/Barebone_PC/P_Series_0811L/PunditR/ Utöver själva barebonen medföljer en strömsnål Intel P4 1.6Ghz och 512MB minne, redan monterade. En gammal DVD-läsare sitter i också. Ingen HD. Anslutning för Firewire, USB2, DVI-D, serieport, parallellport, PCMCIA, etc. Funkar fint som surfdator med XP eller Linux. Jag har bytt ut fläkten i PSU:n, så den är ganska tyst. Jag har haft den som HTPC i vardagsrummet utan att det störde. ENDAST hämtning i Hägersten. Jag tänker inte ta med den till stan och inte posta. Den förste som hämtar den får den.
Tjenare, det e så att jag vill ha något att göra på helger och lediga dagar, för jag är riktigt uttråkad vid dem tiderna då jag knappt gör något. Jag är överdrivet aktiv kille med lång och hög kunskap inom dator montering och kabeldragning. Jag bortskänker min tid för ha något att göra, HELT KOSTNADSFRITT. Hoppas någon kontaktar mig imorgon, då jag vill gärna ha något att göra. Plus få en snygg dator :D Finnes i partille Hör av er
Har tagit upp plats på mitt skrivbord allt för länge så nu ska den bort. Det är både en Dell dockningsstation och ett Dell monitorställ som man dockar dockan i (!). Powerknappen blir lätt tillgänglig samt "Docka ur"-knappen. Dockningsstationen är Dells värsta med följande anslutningar: DVI VGA S-Video LAN Modem Seriel Parallel PS/2 Tangentbord och Mus S/PDIF 3,5mm Audio PCI full size (!!!!) Även en Dell expansion bay där du kan montera t.ex. DVD-läsare eller Floppy Men det slutar inte där, denna dockningsstation har även inbyggd laddare! Skickas ej ! ! !
Ca 10 år gammal. Bör fungera, men kommer utan hårddisk. Bra, kvalitativt miditower med mycket ljuddämpning. Väger ganska mycket jämfört med dagens lådor. Kanske går att använda till en ny dator? Har inte varit använd på många år och jag orkar inte fixa med den. Här är vad jag tror sitter i: P4 klockad till 2.4ghz med tyst heatpipe Asus P4S533 moderkort Fortron nätagg med tyst fläkt? IDE sladdar Radeon 9000 128mb grafik PCI kort: LAN, WIFI, Firewire/USB, Ljud. Floppy DVD brännare INGEN HD eller operativsystem!! Inga extra kablar etc. Gratis mot hämtning.
Har lite överblivna bläckpatroner till Canon-skrivare som kanske kan komma till användning någonstans. Det finns: 5st Pelikan C18 2st C19 2st C20 2st C21 5st C22 4st C23 De passar till Canon S 800 series, S 900, i 865, i 905D, i 950, i 965, i 990, i 9950, PIXMA iP 4000, PIXMA iP 5000 Patronerna finns i Vaxholm (Resarö), men kan även hämtas i Gustavsberg om det underlättar. Hojtar ni till idag söndag (15/7) så går det nog att få dem i Stockholm city imorgon måndag. Säkrast är då att ni SMS:ar eller ringer så jag inte missar.