Quantcast
Till salu inom: ”

djur lantbruksdjur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundbur

Hässleholm
Köpes

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har två Faverolle tuppar och en Maran tupp som vi behöver bli av med. Tuppskaran är för stor för de elva hönorna vi har. Tyvärr vill min dator inte lägga upp bilderna men jag kan maila vid intresse. Vi ger i princip bort dom. De är födda i juni -10. Galer och mår prima! Så här ser marantuppen ut: http://sv.wikipedia.org/wiki/Maran_%28h%C3%B6nsras%29 Så här ser Faverolletupparna ut: http://sv.wikipedia.org/wiki/Faverolle 50 kr/styck eller alla tre för en hundring.
Nu är det dags för Favoriten att finna nya äventyr efter tre år hos oss. Född feb -07 i Falköping. Han har gått med mellan 11 och 17 kor, både hereford och Charolais, och betäckt alla. Det är en ståtlig herre som numera passar bra även till tunga raser. Pollad, STBF, Krav, prisbelönt fader: Canon av Electra. Jag är även intresserad av en ersättare till Favoriten, t.ex. hereford, född -09, pollad, helst krav och helst stbf. Ring nu för säkerhets skull om du undrar nåt mer. Tobbe. Pris:12000+moms.
Jag har ett tjugotal överblivna broilerkycklingar som jag behöver bli av med nu. De flesta väger runt 4 - 5 kilo levande, någon runt 6, någon runt tre. Du köper allihop och betalar kontant. Djuren lämnar gården levande i låda (jag har lådor). Eventuellt leverans i närheten av 45/E6 Karlstad - Göteborg, möjligen. Högstbjudande får ta dem. Det går bra att titta på dem och lämna ett bud. Snackare och folk som inte kan läsa vad det står i annonsen kan låta bli att höra av sig.
Har två st myskdrakar som behöver egna hem och nya fruar. En är grå/vit och den andra är hel vit. Den grå/vita är födda i augusti 2010 och den vita är född i juni 2010. Då jag jobbar mycket så nås jag bäst via mail så vid intresse maila! Dessa hanar säljes INTE som mat! Bilden är från i höstas så om nya bilder önskas kan jag fixa det vid intresse. Hade bara på den vita och han har inget svart på huvudet längre.
6 stycken får av allmogeras. Fungerar fint även ihop med andra raser. Är tillgivna och är perfekta till att få bort sly och liknande. Alla fåren är medavisnafria (MV3) och uppfödd enligt genbanksmodell, dock absolut inget krav att du måste fortsätta med det. Vill du ej ha de nu utan senare i höst, går det bra att tinga dessa också. 1 st helvit 3 st svarta med vita inslag. 2st svarta med bruna och vita inslag. Alla dessa får är baggar, pris kan alltid diskuteras.