Allt till salu inom "emmaljunga citycross sittdel"

Sortering:
Varberg
Idag

Silver cross wave

4 500 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Grå soffa i fint skick!

3 500 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Soffor två st. 2-sits & en...

15 000 kr
Blocket.se
Idag

Kronan duo barnvagn svart

1 000 kr
Blocket.se
Halmstad
4 dagar

Emmaljunga citycross

2 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Billig Emmaljunga

500 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

stokke trailz mörkblå

3 000 kr
Blocket.se
Strängnäs
Idag

Matstolar Collin

6 500 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

Bogaboo fox barnvagn

7 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Kumla

Emmaljunga Citycross

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Emmaljunga Citycross -08 Barnen behöver inte vagnen längre så det är dags att sälja. Är jättenöjd med vagnen och den har aldrig strulat eller gått sönder. Vagnen är svart och brun och är inköpt i maj 2008. Sittdelen har 3 sittlägen med fullt liggläge och fempunktsbälte. Hårdliften är svart med handtag så det är bara att ställa i den i sitt- liggdelen. Regnskydd, parasoll, inbyggt myggnät och emmaljungaskötväska medföljer. Undrar du något så är det bara att ringa eller maila!
3 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Timrå

Emmaljunga Citycross -07

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Den lätta vagnen att dra, lyfta och fälla ihop. 4 nya däck sitter på och ett extra följer med. Finns integrerat myggnät i sittdelen och sittdelen är vändbar. Liggdelen medföljer (finns en liten reva på liggdelen på tyget, inte hål) Sista året har den bara stått inomhus för vi har använt en dubbelvagn det senaste året. Fräsch! (den ser blek ut på bilden men det är den inte, färgen är djungel) Hämtas!
1 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Jämtlands län

Emmaljunga citycross m alla tillbehor

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Emmaljunga citycross -08 beige och svart i fint skick. Vändbar sittdel för att anpassa körriktningen efter barnets ålder. fotsack regnskydd 5-punkts Ställbart styre Sol- och insektsnät Quadrolift samma farg Parasoll samma farg Skötväska med skötbädd Vinteråkpåse från nyfödd till cirka 3 år Passar alla Emmaljungas vagnar Vinteråkpåse för kalla promenader. Fodrad med härlig varm Fleecefoder och med öppningar för 5-punkts bälte i 2 olika höjder Pris
3 900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Blekinge län

Emmaljungachassin, sittdel samt citykorg

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer ett Nitro/Ozonechassi med svängbara hjul. Endast 4 månader gammalt i fint skick. 2000kr. Ett citycrosschassi från -09 som är sprayat svart. Också i fint skick. 1000kr. En sittdel i pinkcheck som köptes med citycrosschassit, passande Nitro och citycross. Fint skick! Med åkpåse. 1500kr. En Citykorg som köptes samtidigt som ozonechassit, i Grey Flowers i nyskick. 1000kr. Emmaljunga åkpåse i klarröd med svarta och gråa detaljer, köpt för cirka en månad sen och är i nyskick! 450 kr. Alla priser är ungefärliga, kom med bud! Skickas ej. SMS/Maila för bilder!
450 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Älvsborg

Jättefin Emmaljunga CityCross Syskonvagn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Emmaljunga syskonvagn (citycross)-09 sent Blå/beige till färgen (vagn på brädden ), separata sittdelar med fullt liggläge, vändbart styre ,storfin suflätt med innbygt myggnät , smigig rejäl vagn med alu chassi blir förhållande vis mycket liten . Vagnen är mycket välvårdad alltid förvard inne , fint skick på den inga hål eller fläckar vagen är välbevard i färgerna inte solblekt . Mjuklift medföljer i samma märke och färg Regnskydd Har ingen kamera för tillfället därför finns ingen bild ! Vagnen kommer från djur och rökfritt hem
2 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj