Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga citycross sittdel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bugaboo Bee5

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Emmaljunga Citycross -08 Barnen behöver inte vagnen längre så det är dags att sälja. Är jättenöjd med vagnen och den har aldrig strulat eller gått sönder. Vagnen är svart och brun och är inköpt i maj 2008. Sittdelen har 3 sittlägen med fullt liggläge och fempunktsbälte. Hårdliften är svart med handtag så det är bara att ställa i den i sitt- liggdelen. Regnskydd, parasoll, inbyggt myggnät och emmaljungaskötväska medföljer. Undrar du något så är det bara att ringa eller maila!
Den lätta vagnen att dra, lyfta och fälla ihop. 4 nya däck sitter på och ett extra följer med. Finns integrerat myggnät i sittdelen och sittdelen är vändbar. Liggdelen medföljer (finns en liten reva på liggdelen på tyget, inte hål) Sista året har den bara stått inomhus för vi har använt en dubbelvagn det senaste året. Fräsch! (den ser blek ut på bilden men det är den inte, färgen är djungel) Hämtas!
Emmaljunga citycross -08 beige och svart i fint skick. Vändbar sittdel för att anpassa körriktningen efter barnets ålder. fotsack regnskydd 5-punkts Ställbart styre Sol- och insektsnät Quadrolift samma farg Parasoll samma farg Skötväska med skötbädd Vinteråkpåse från nyfödd till cirka 3 år Passar alla Emmaljungas vagnar Vinteråkpåse för kalla promenader. Fodrad med härlig varm Fleecefoder och med öppningar för 5-punkts bälte i 2 olika höjder Pris
Säljer ett Nitro/Ozonechassi med svängbara hjul. Endast 4 månader gammalt i fint skick. 2000kr. Ett citycrosschassi från -09 som är sprayat svart. Också i fint skick. 1000kr. En sittdel i pinkcheck som köptes med citycrosschassit, passande Nitro och citycross. Fint skick! Med åkpåse. 1500kr. En Citykorg som köptes samtidigt som ozonechassit, i Grey Flowers i nyskick. 1000kr. Emmaljunga åkpåse i klarröd med svarta och gråa detaljer, köpt för cirka en månad sen och är i nyskick! 450 kr. Alla priser är ungefärliga, kom med bud! Skickas ej. SMS/Maila för bilder!
Emmaljunga syskonvagn (citycross)-09 sent Blå/beige till färgen (vagn på brädden ), separata sittdelar med fullt liggläge, vändbart styre ,storfin suflätt med innbygt myggnät , smigig rejäl vagn med alu chassi blir förhållande vis mycket liten . Vagnen är mycket välvårdad alltid förvard inne , fint skick på den inga hål eller fläckar vagen är välbevard i färgerna inte solblekt . Mjuklift medföljer i samma märke och färg Regnskydd Har ingen kamera för tillfället därför finns ingen bild ! Vagnen kommer från djur och rökfritt hem