Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga sittdel säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bakhjulen är lite rickiga men inte lösa utan vagnen är fullt funktions duglig. På Sittdelen så är en vajer sleten så man får greja lite om man ska byta mellan sitt och liggdel. Skötväskan är i fint skick (Värde 450kr) Och ingår vid köp. Obs vid snabb affär så kan vi diskutera priset lite men jag SKÄNKER INTE BORT DEN GRATIS så det är inte lönt att komma med ngt sånt ;) Ring gärna om ni vill veta mer om vagnen men skynda er det är först till kvarn som gäller. Vi är andra ägaren på vagnen.
Emmaljunga City Cross blå/svart. Detta är en kombinerad ligg- och sittvagn med mjuklift. Väldigt stabil och bra barnvagn som håller i alla väder och underlag. Många bra småfack lite här och var samt en rymlig korg som hänger under. Det som ingår i priset är följande: - mjuklift - sittdel med bälte - regnskydd - myggnät - ställbart styre - parasoll - skötväska Barnvagnen är i mycket bra skick samt även ny tvättad för bara någon dag sedan. Kommer från ett rök- och djurfritt hem. Vid snabb affär kan priset ev. diskuteras! Nås lätt och enkelt via mailen, som kollas många gånger om dagen!
Vi säljer vår fina Emmaljunga city jet. Den har dubbla svängbara hjul fram som även går att låsa, lättkörd, en rejäl vagn som är lika bra i stan som på landet. Ställbart handtag. Sittdelen har en rejäl suflett som kan dras långt fram, skyddar mot sol & vind. Sittdelen kan antingen vara riktad mot dig eller ifrån dig. Sittdelen har 3 lägen. Liggdelen är svart/beige m tillhörande åkpåse, skötväska. Sittdelen är mörkgrön/lime m tillhörande åkpåse, skötväska. Regnskydd finns även till vagnen. Vagnen är köpt 07, den är i jättefint skick.
Fin barnvagn Emmaljunga med sitt och liggdel och lufthjul. Den svarta liggdelen är 92 cm lång och med madrass. Sittdelen är beige/svart. I barnvagnen ligger också en svart lift. Följande medföljer också: Baby Björn skötväska (knapplås saknas) Myggnät Regnskydd Lakan till lift x 2 Lakan till barnvagnsmadrass x 2 Baby-kudde Baby-täcke Leksak Trämobil Pris 1500,- Resesäng m bäddmått cirka 60 x 120 cm. Hopfälld i väska är sängen cirka 22x18x78 cm. Pris 200,-
Säljer nu iväg vår Emmaljunga citycross, inköpt i oktober 2010. Färgen är Forest, på både ligg och sittdel. Den är hel och fin, liggdelen är endast använd i 4-5 månader. Bra och stabil vagn, skön att köra. Svart vinteråkpåse och solparaply medföljer. Insektsskydd är inbyggt i suffletten. Ställbart styre. Punkteringsfria kullagerhjul. Bälte på sittdelen. Prutat och klart. Det är bara att ringa. Sara; 0733- 47 05 67 Thomas; 073- 716 33 00