Quantcast
Till salu inom

"emmaljunga mjuklift säljes"

Stockholm
3 dagar

Emmaljunga sittvagn

1 000 kr
ABC-Annons.se
Bromma
3 dagar

Kronan duo s

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Svenljunga

EMMALJUNGA -07 Barnvagn med helt ny mjuklift

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min Emmaljunga 2007 med helt ny mjuklift (2011) och även helt ny handlingskorg under.. Det är en CittyCross med det lätta aluminiumchassit. Sittdelen är vändbar med 5-punkts bälte och styret är ställbart. Fotbroms. Vagnen kan användas från nyfödd och framåt. Den är beige och mjukliften är naturvit. Inbyggt myggnät och regnskydd medföljer.Punkteringsfria hjul med nya kuggar. Passar i både teräng och stads körning. Djur och rökfritt hem... 0325-32940 0703-542418 (Pauline) 070-5253856 (Pierre)
2 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Svedala

Syskonvagn/tvillingvagn emmaljunga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
En svart emmaljunga tvillingvagn/syskonvagn. Styre går att ändra så barnen åker mot dig eller från dig. Även ställbart uppåt och neråt.Snygg svart. Ryggen är ställbar för varje barn. Ett kan sova medan ett sitter. Lucka i suffletten så man kan kika ner där. Bra ficka där bak för tex plånbok mm. Stor korg undertill. Regnskydd ingår. Har även en mjuklift som kan köpas till! Pris 1700:- Finns i Svedala!
1 700 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholms län

Emmaljunga citycross -07 Elk

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Emmaljunga citycross -07 med mjukllift. Färgen heter Elk och är svart och brun. Mjukliften kan göras om till åkpåse. Sittdelen kan vändas och du kan ha barnet mot dig eller framåtvänd. Regnskydd ingår. Vagnen är använd till ett barn i knappt tre år och är i bra skick. Det som vi har varit särskilt nöjda med är att suffletten är stor och att vagnen har ett skönt "gung".
1 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Oskarshamn

Svart/grå barnvagn Emmaljunga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Svart och grå välvårdad sittvagn med mjuklift som gör att du kan använda vagnen från nyfödd och en bra bit upp i ålder. Mjukliften går även att änvända som åkpåse. Kan vändas mot dig när bebisen är liten och om du vill framåt när barnet blivit större. Parasol (näst intill oanvänt) Orginal regnskydd Lufthjul Ställbart handtag 5-punktssele Fullt liggläge, viloläge eller sittläge Insektsnät Nås bra både via mail och telefon.
700 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Södermanlands län

Fin emmaljunga vagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min dotters vagn då vi tycker hon är lite för stor för den. lika hel som den var när vi köpte den. Lite sliten där man har fötterna men sen igenting. Väldigt bekväm att köra i stan och allt annat underlägg. Handtaget går att ända hölj och om man vill ha barnet framför sig eller att den ser ut. Med följer nätskydd som är insytt, och en stor korg under och åkpåse som gå att göra till mjuklift, sakerna medföljer till den. Många bra fack på sidan och bak på vagnen. Inköpt för 6000 kr. använd ca 1 år. fler bilder finns.
2 000 kr
Blocket.se