Allt till salu inom "emmaljunga hårdlift"

Sortering:
Örebro
Idag

Emmaljunga Scooter 2.0 Pola...

750 kr
Blocket.se
Örebro
Idag

Emmaljunga Scooter 4S Air S...

1 450 kr
Blocket.se
Leksand
Idag

Barnvagn Emmaljunga Viking...

1 900 kr
Blocket.se
Skövde
Idag

Emmaljunga Viking

5 000 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Emmaljunga NXT90 2021

6 000 kr
Blocket.se
Alingsås
4 dagar

Emmaljunga barnvagn

550 kr
Blocket.se
Trollhättan
7 dagar

Emmaljunga barnvagn

2 600 kr
Blocket.se
Skellefteå
7 dagar

Babytravel barnvagn

800 kr
Blocket.se
Orust
Idag

Emmaljunga edge duo

1 300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Uppsala

Säljes pga platsbrist.

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Vi har 2 stycken fina vagnar,en av märket Emmaljunga och den andra är en Brio.Bägge har lufthjul. Emmaljungan är i färgen lila,blå och vitrutigt mönster.Det finns en ligg och sitt del till den.Sen är det lite tillbehör till den.Säljes för 1000 kr. Brion är grön och har en svart hårdlift till.Den säljes för 2000 kr. Sen har vi en Acta Graco bilbarnstol med basenhet,den säljer vi för 500 kr. Sakerna finns att hämtas på Lagerlöfsgatan 9 b i Gränby. Hör av er på min mobil eller min e-post.   Mvh Madeleine med familj
3 500 kr
Prylbanken.se
Barnvagnar  ·  Herrljunga

Barnvagn och Tvillingvagn / Syskonvagn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Militärgrön barnvagn Brio med svarta partier. Luftdäck och hårdlift. Ryggstöd från sitt- till liggläge. Regnskydd ingår. 900kr Tvillingvagn av märket Emmaljunga säljes. Marinblått tyg och luftdäck. Regnskydd ingår. Delbart ryggstöd i flera olika lägen från sitt- till liggläge. 900kr Emmaljunga mjuklift och matchande åkpåse säljes för 100 kr styck. Även en hemmasydd åkpåse i fleece med eldflammor på säljes för 100 kr. Den är varm då grovt tyg isolerar mellan fleecelagren. Grå skötväska med Nallepuh och Heffaklumpen säljes för 30 kr. Avtagbart skötbordsunderlägg finns med.
0 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Östergötlands län

Emmaljunga City Cross -10

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Då var det dags att sälja vår City Cross vagn. Den är av 2010 års modell. Väldigt välvårdad och rökfri. På bilden är underdelen (hyllan) ej monterad då den fortfarande låg på tork. Det som följer med är: Sittdel Hårdlift Regnskydd Myggnät Emmaljunga skötväska Inköpt 2010-05-19. Kvitto finns. Den står i Rejmyre men kan tas med in till Norrköping då vi jobbar där.
3 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Emmaljunga, City Cross, svart

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Välvårdad City Cross från 2008 säljes. Vagnen har alltid förvarats inomhus och är ej solblekt. Nytvättad. Sittdel, hårdlift och regnskydd. Vagnen är skön att köra och har en stor praktisk sufflett som skyddar barnet mot sol, vind och regn. Suffletten har även en "ventilationslucka" som är toppen varma sommardagar, dessutom inbyggt insektsnät som även skyddar mot solen. Sittdelen är vändbar och har 5-punktsbälte. Köpt på babyproffsen, kvitto finns. För mer info kolla på Emmaljunga.se
3 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Mycket fin Emmaljunga Duo Edge

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu våran fina Emmaljunga Duo Edge från 2010. Den är använd av ett barn i ca ett års tid. Den är svart med vit insida. Den har en hårdlift och en sittdel. Myggnät är inbyggt i suffletten. Regnskydd medfölder också. Det är en mycket fin och rymlig vagn. Stora lufthjul och bra stötdämpning. Vagnen finns i Alafors i Ale kommun. Maila vid intresse!
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj