Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga hårdlift säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi har 2 stycken fina vagnar,en av märket Emmaljunga och den andra är en Brio.Bägge har lufthjul. Emmaljungan är i färgen lila,blå och vitrutigt mönster.Det finns en ligg och sitt del till den.Sen är det lite tillbehör till den.Säljes för 1000 kr. Brion är grön och har en svart hårdlift till.Den säljes för 2000 kr. Sen har vi en Acta Graco bilbarnstol med basenhet,den säljer vi för 500 kr. Sakerna finns att hämtas på Lagerlöfsgatan 9 b i Gränby. Hör av er på min mobil eller min e-post.   Mvh Madeleine med familj
Militärgrön barnvagn Brio med svarta partier. Luftdäck och hårdlift. Ryggstöd från sitt- till liggläge. Regnskydd ingår. 900kr Tvillingvagn av märket Emmaljunga säljes. Marinblått tyg och luftdäck. Regnskydd ingår. Delbart ryggstöd i flera olika lägen från sitt- till liggläge. 900kr Emmaljunga mjuklift och matchande åkpåse säljes för 100 kr styck. Även en hemmasydd åkpåse i fleece med eldflammor på säljes för 100 kr. Den är varm då grovt tyg isolerar mellan fleecelagren. Grå skötväska med Nallepuh och Heffaklumpen säljes för 30 kr. Avtagbart skötbordsunderlägg finns med.
Då var det dags att sälja vår City Cross vagn. Den är av 2010 års modell. Väldigt välvårdad och rökfri. På bilden är underdelen (hyllan) ej monterad då den fortfarande låg på tork. Det som följer med är: Sittdel Hårdlift Regnskydd Myggnät Emmaljunga skötväska Inköpt 2010-05-19. Kvitto finns. Den står i Rejmyre men kan tas med in till Norrköping då vi jobbar där.
Välvårdad City Cross från 2008 säljes. Vagnen har alltid förvarats inomhus och är ej solblekt. Nytvättad. Sittdel, hårdlift och regnskydd. Vagnen är skön att köra och har en stor praktisk sufflett som skyddar barnet mot sol, vind och regn. Suffletten har även en "ventilationslucka" som är toppen varma sommardagar, dessutom inbyggt insektsnät som även skyddar mot solen. Sittdelen är vändbar och har 5-punktsbälte. Köpt på babyproffsen, kvitto finns. För mer info kolla på Emmaljunga.se
Vi säljer nu våran fina Emmaljunga Duo Edge från 2010. Den är använd av ett barn i ca ett års tid. Den är svart med vit insida. Den har en hårdlift och en sittdel. Myggnät är inbyggt i suffletten. Regnskydd medfölder också. Det är en mycket fin och rymlig vagn. Stora lufthjul och bra stötdämpning. Vagnen finns i Alafors i Ale kommun. Maila vid intresse!