Till salu inom

"emmaljunga hårdlift säljes"

Kramfors
Igår

Emmaljunga barnvagn m. till...

3 500 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Igår

Emmaljunga NXT60F (2021)

8 000 kr
Blocket.se
Igår

Emmaljunga NXT60 F Outdoor

7 000 kr
Blocket.se
Östersund
5 dagar

Cresent Comfort barnvagn

1 700 kr
Blocket.se
Norrköping
6 månader

Emmaljunga barnvagn

3 500 kr
Citiboard
Huddinge
Igår

Emmaljunga Mondial Duo Comb...

5 700 kr
Blocket.se
Luleå
Igår

Emmaljunga nxt30 outdoor

2 000 kr
Blocket.se
Älvkarleby
Igår

Emmaljunga NXT90

3 500 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Emmaljunga med extra stor l...

3 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Leksaker  ·  Uppsala

Säljes pga platsbrist.

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Vi har 2 stycken fina vagnar,en av märket Emmaljunga och den andra är en Brio.Bägge har lufthjul. Emmaljungan är i färgen lila,blå och vitrutigt mönster.Det finns en ligg och sitt del till den.Sen är det lite tillbehör till den.Säljes för 1000 kr. Brion är grön och har en svart hårdlift till.Den säljes för 2000 kr. Sen har vi en Acta Graco bilbarnstol med basenhet,den säljer vi för 500 kr. Sakerna finns att hämtas på Lagerlöfsgatan 9 b i Gränby. Hör av er på min mobil eller min e-post.   Mvh Madeleine med familj
3 500 kr
Prylbanken.se
Barnvagnar  ·  Herrljunga

Barnvagn och Tvillingvagn / Syskonvagn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Militärgrön barnvagn Brio med svarta partier. Luftdäck och hårdlift. Ryggstöd från sitt- till liggläge. Regnskydd ingår. 900kr Tvillingvagn av märket Emmaljunga säljes. Marinblått tyg och luftdäck. Regnskydd ingår. Delbart ryggstöd i flera olika lägen från sitt- till liggläge. 900kr Emmaljunga mjuklift och matchande åkpåse säljes för 100 kr styck. Även en hemmasydd åkpåse i fleece med eldflammor på säljes för 100 kr. Den är varm då grovt tyg isolerar mellan fleecelagren. Grå skötväska med Nallepuh och Heffaklumpen säljes för 30 kr. Avtagbart skötbordsunderlägg finns med.
0 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Östergötlands län

Emmaljunga City Cross -10

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Då var det dags att sälja vår City Cross vagn. Den är av 2010 års modell. Väldigt välvårdad och rökfri. På bilden är underdelen (hyllan) ej monterad då den fortfarande låg på tork. Det som följer med är: Sittdel Hårdlift Regnskydd Myggnät Emmaljunga skötväska Inköpt 2010-05-19. Kvitto finns. Den står i Rejmyre men kan tas med in till Norrköping då vi jobbar där.
3 500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Emmaljunga, City Cross, svart

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Välvårdad City Cross från 2008 säljes. Vagnen har alltid förvarats inomhus och är ej solblekt. Nytvättad. Sittdel, hårdlift och regnskydd. Vagnen är skön att köra och har en stor praktisk sufflett som skyddar barnet mot sol, vind och regn. Suffletten har även en "ventilationslucka" som är toppen varma sommardagar, dessutom inbyggt insektsnät som även skyddar mot solen. Sittdelen är vändbar och har 5-punktsbälte. Köpt på babyproffsen, kvitto finns. För mer info kolla på Emmaljunga.se
3 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Mycket fin Emmaljunga Duo Edge

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu våran fina Emmaljunga Duo Edge från 2010. Den är använd av ett barn i ca ett års tid. Den är svart med vit insida. Den har en hårdlift och en sittdel. Myggnät är inbyggt i suffletten. Regnskydd medfölder också. Det är en mycket fin och rymlig vagn. Stora lufthjul och bra stötdämpning. Vagnen finns i Alafors i Ale kommun. Maila vid intresse!
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj