Allt till salu inom "engelsk bulldog omplacering"

Sortering:
Upplands-Väsby
19 dagar

Omplacering Bichon Hanvalp

7 000 kr
Citiboard
Täby
18 dagar

Fransk bulldog SKK(Avel)

5 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
18 dagar

Engelska 5

350 kr
Blocket.se
Kristianstad
18 dagar

Fransk bulldog hanar

11 000 kr
Blocket.se
Svedala
18 dagar

Fransk bulldoggar leveransk...

18 000 kr
Blocket.se
18 dagar

solid skrivbord Engelsk Stil.

4 000 kr
Blocket.se
18 dagar

UFO 31 Colvic Craft ltd -77

129 000 kr
Blocket.se
Butik Strängnäs
18 dagar

Engelsk Chesterfield klubbf...

6 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Omplacering av engelsk bulldog

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! Jag söker en fodervärd till en söt engelsk bulldog. Tekla är född 27.04.12. Jätte snäll och mysig tjej som älskar uppmärksamhet och att man myser med henne. Gillar allt och alla men hon är lite försiktig mot andra hundar och människor men får hon möta dem så går det bra sen.... Hon är * Avmaskad * Vaccinerad * Chip-märkt *reg i Skk och Jordbruksverket Jag vill ha god kontakt med dig/er. Maila eller ring och berätta om dig/er och vad ni kan erbjuda min underbara tjej.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hisingen

Omplacering eng bulldog

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej! Förra veckan utökade vi familjen med en engelsk bulldog, detta slutade inte så lyckligt då min andra hund visar sig vara väldigt osäker och gör utfall på henne. Pga av detta kan jag inte ens kan ha hundarna i samma rum. Är i behov utav att placera om henne så snart som möjligt. Hon är 6 månader gammal Besiktigad Vaccinerad Eu pass För mer information vänligen kontakta mig.
10 000 kr
Blocket.se

Engelsbulldog eller annan bulldogstyp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vi är en familj i hjärtat av Skåne som letar efter en ny härlig individ att dela livet med. Önskvärda raser är old English bulldog eller Engelsk bulldog. Vi har 30 årig hundvana mycket natur omkring oss och väldigt lite ensamtid. Vi har en hund redan en snäll större hane på 4 år. Hunden vi söker är gärna en omplacering som behöver en ny trygg tillvaro. Foder kan också vara aktuellt. Vi har katter och hästar och som sagt hanhund så hunden vi söker behöver gå ihop med detta. Maila och berätta vad du söker till din hund. ( inga fantasipriser ) Med vänlig hälsning
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Österåker

Engelsk Bulldog tik behöver nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
Vår son har blivit allergisk och därför blev vår hund omplacerad. Tyvärr så har det inte funkat så bra i det nya hemmet ,vi omplacerade två hundar, den ena trivs jättebra i det nya hemmet men för bulldogen har det inte passat alls då det inneburit att hon blivit lämnad själv under dagarna vilket hon inte är van vid och hon då börjat kissa inne. Vi söker nu efter ett nytt hem åt henne, vi vill att hon kommer till ett hem där hon inte behöver vara ensam på dagarna, någon som gillar att jobba med lite mentala övningar med henne. Hon är en ganska krävande dam men även otroligt lätt att stimulera. Du som tar hand om henne måste vara beredd på en ganska jobbig övergångsperiod då hon visat tydligt att hon inte tycker om förändringen som en omplacering innebär, det är som att ta hand om en valp där nya rutiner kommer behövas läras in från början ( vi vill inte göra om samma misstag att placera om henne och den nya familjen vill lämna tillbaka henne efter två veckor för att det blir lite jobbigt.) Som hund är hon jättebra i psyket, lättlärd, snäll mot barn, jättekelig. Det finns lite info om henne på länken nedan. http://fruberggren.blogspot.se/2012/09/vara-alskade-vovvar-behover-nya-hem.html?spref=fb&m=1 Det är lite bråttom då vi inte kan ha henne hemma nån längre tid på grund av vår son. Är du beredd på att ta hand om en revolterande bulldogtjej på två år hör av dig.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eskilstuna

Omplacering - Engelsk Bulldog

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Pga ändrade familjeförhållanden måste vi tyvärr hitta ett nytt hem åt våran älskade bulldog. Tjejen är 1 år gammal, föddes i Januari 2012 av friska föräldrar. OBS! hon är INTE en problemhund. Mer info och bilder skickas till seriösa personer. (Sista bilden är pappan) Inga fodervärdar, ej avbetalning.
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj