Quantcast
Till salu inom: ”

engelsk bulldog omplacering säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej! Förra veckan utökade vi familjen med en engelsk bulldog, detta slutade inte så lyckligt då min andra hund visar sig vara väldigt osäker och gör utfall på henne. Pga av detta kan jag inte ens kan ha hundarna i samma rum. Är i behov utav att placera om henne så snart som möjligt. Hon är 6 månader gammal Besiktigad Vaccinerad Eu pass För mer information vänligen kontakta mig.
Vi är en familj i hjärtat av Skåne som letar efter en ny härlig individ att dela livet med. Önskvärda raser är old English bulldog eller Engelskbulldog. Vi har 30 årig hundvana mycket natur omkring oss och väldigt lite ensamtid. Vi har en hund redan en snäll större hane på 4 år. Hunden vi söker är gärna en omplacering som behöver en ny trygg tillvaro. Foder kan också vara aktuellt. Vi har katter och hästar och som sagt hanhund så hunden vi söker behöver gå ihop med detta. Maila och berätta vad du söker till din hund. ( inga fantasipriser ) Med vänlig hälsning
Pga ändrade familjeförhållanden måste vi tyvärr hitta ett nytt hem åt våran älskade bulldog. Tjejen är 1 år gammal, föddes i Januari 2012 av friska föräldrar. OBS! hon är INTE en problemhund. Mer info och bilder skickas till seriösa personer. (Sista bilden är pappan) Inga fodervärdar, ej avbetalning.