Quantcast
Till salu inom

"engelsk setter omplacering säljes"

Stockholm
Igår

Söker Hund Omplacering

Citiboard
Butik Kungälv
Igår

Cool engelsk flagga på t-shirt

165 kr
ABC-Annons.se
Uppsala
Igår

Da Vinci-koden på engelska

35 kr
Citiboard
Uppsala
Igår

6 st Harry Potter-böcker på...

150 kr
Citiboard
Älvsbyn
Igår

One Key (2019) : Libellud :...

250 kr
Citiboard
Tumba
Igår

Fiol Violin 4/4 del engelsk...

2 000 kr
Citiboard
Butik

ID-bricka, Flagga UK

169 kr
NYTT Häromi Hundspecialisten
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Halmstad

Akut omplacering av söt hundvalp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Lillkillen är 8 veckor gammal och är av rasen engelsk setter. Engelsk setter är en aktiv hund och kräver stimulans och aktivitet. Vill gärna att han kommer till en person/personer med mycket kärlek och tid! Anledningen till varför vi måste sälja honom är p.g.a akutallergi. Han är besiktigad, vaccinerad och registrerad i ssk mm. Korg, leksaker, borste,schampo och mycket mer medkommer med lillkillen. Familj viktigare än pengar. Hör av dig till mig, Catrin! 0708739727
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Umeå

Omplaceringa av en hundvalp

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi måste tyvärr omplacera vår blandras valp på 11 veckor pga att han inte accepteras av vår äldre hund. Jag hoppas det finns någon snäll person som vill ta sej an Ozzy så fort som möjligt innan han hinner fästa sej för mkt vid oss. Hans mamma är labrador/chäfer och pappan renrasig engelsk setter. Ozzy är en glad och pigg valp. Van vid djur och barn. Han är 95% rumsren redan, och klarar galant att vara ensam en stund på dagen, då sover han :-) Han är inte vaccinerad och besiktad, därav det låga priset, men han är fullt pigg och frisk. Jag vill att han får komma till ett aktivt hem med mkt kärlek för djur . Endast seriösa göre sej besvär och jag vill att ni tar kontakt med mej per tele. Svarar inte på mail.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Piteå

Engelsk setter för omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi har en Engelsk setter med stort jaktintresse som behöver ett nytt hem. Vi söker därför dig som har tid med honom och bor nära naturen. Han är van vid barn men behöver komma till ett hem utan barn. Hunden är en hane som blir 3 år till hösten. Vi har kört grunddressyr med honom och han känner till alla kommandon men behöver tränas ytterligare för att funka perfekt. Han bör komma till ett aktivt hem då han är van vid både löpträning och skidåkning och jakt. Det är viktigt för oss att hunden hamnar i ett bra hem så skicka ett mail och skriv lite om er/dig och målet med att överta hunden. Pris enligt överenskommelse.
0 kr
Blocket.se

Omplacering av 4 årig tik, Gordonsetter

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Jag är en vacker 4 årig setterblandning. 75% gordonsetter och 25% engelsk setter och jag söker ett nytt hem. Jag är supersnäll och kramig. Jag har stor jaktlust och det bästa jag vet är att springa på fjället och i skogen. Jag blir tyvär väldigt "het" i fågelsituation och behöver mycket tid och träning för att bli en bra jakthund. Hemma är jag lugn och sitter gärna nära och älskar att bli kliad och ompysslad:-) Jag har inga som helst tendenser till att vara aggresiv och jag har stort tålamod med barn. Jag söker ett hem där jag får daglig motion och kärlek. Jag behöver inte vara jakthund men motion är viktigt för mig. Hemmet är viktigare än priset.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nybro

Omplacering av 6 månaders valp

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Det är med stor sorg som vi måste omplacera våran lilla Malou. Hon är 50% engelsk setter och 50% Karelare. Då vi har fått byta bostad och våran valp blivit mer av en Karelare så är det svårt för henne att vara kvar i våran lägenhet. Vi förstår att på lång sikt kommer detta inte att fungera då hon behöver ett hus med uteplats så hon kan springa fritt utan att man behöver vara orolig för att jaktinstinkterna tar över och hon springer iväg. Hon är världens mysigaste hund som älskar att sova ut på morgonen och ligger gärna kvar i sängen och gosar lite innan man tar första morgonpromenaden. Hon har alltid varit väldigt lättlärd och därför har vi inte haft några större problem med uppfostran av henne. Hon är van att åka bil, buss och tåg då hon gärna sover så fort fordonet är i rullning. Hon finner sig i det mesta och är väldigt lättskött. Hon behöver mycket motion och stimulans, älskar att vara i skogen, och att få leka med andra hundar och barn är det bästa. Vi vill se till att hon får ett bra och stabilt hem då vi vill att hon ska må bra. Hon är chippad, vaccinerad och försäkrad. Ring om ni har några frågor eller vill komma och träffa henne. /Johanna och Kim
1 000 kr
Blocket.se