Quantcast
Till salu inom: ”

felkoder tvättmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tvättmaskin säljes till vrakpris på grund av felköp, helt ny i kartong med alla tillbehör. QW14694 Husqvarna Tvättmaskin med kapacitet på 7 kilo tvätt med en 20 % lägre energiförbrukning än gränsvärdena för energieffektivitetsklass A. Maskinen har en LCD-display med svart bakgrund för programtid, fördröjd starttid och felkoder. Panelen kan enkelt barnlåsas både under och efter tvätt, och har symboler för fördröjd start och barnlås. Har många specialprogram och är väldigt lätt att använda. Nypris i butik : 5 490 kr Mitt pris : 3 500
Säljer min duo tvättmaskin och torktumlare från Electrolux för 4000kr. Inköpt ht -08. Nypris: ca. 9000kr. 7 kg tvättkapacitet och ett utmärkt tvätt- och sköljresultat genom mängdavkänning och Direct spray duschpump. Sköljsystem med mängdavkänning och aktiv skumkontroll som säkerställer sköljresultatet. Active Balance Control för att effektivt motverka vibrationer och ljud vid centrifugeringen.Specialprogram som Sensitiv Plus med extra bra sköljeffekt för hudkänsliga. Lättstruket som underlättar strykningen. Skonsam ylle/siden/handtvätt. Time manager för vala av programtid och riktigt korta snabbprogram. Nattprogram med lägre ljudnivå.Knappar för tvättemperatur, centrifugvarvtal, sensor eller tidstyrd torkning. LCD display för programtid, senarelagd starttid, torktid och ev. felkoder. Programfasindikering med symboler. Auto tvätt/tork i en följd av 3,5 kg bomull. Invertermotor (kolborstlös) för bättre och snabbare program och en lägre ljudnivå. Säljes pga flytt. Kan hämtas i slutet av sep.
Säljer min duo tvättmaskin och torktumlare från Electrolux modell: EWW14581W för 3000kr. Inköpt ht -08, kvittot finns kvar. Nypris: ca. 9000kr. Info om maskinen: 7 kg tvättkapacitet och ett utmärkt tvätt- och sköljresultat genom mängdavkänning och Direct spray duschpump. Sköljsystem med mängdavkänning och aktiv skumkontroll som säkerställer sköljresultatet. Active Balance Control för att effektivt motverka vibrationer och ljud vid centrifugeringen.Specialprogram som Sensitiv Plus med extra bra sköljeffekt för hudkänsliga. Lättstruket som underlättar strykningen. Skonsam ylle/siden/handtvätt. Time manager för vala av programtid och riktigt korta snabbprogram. Nattprogram med lägre ljudnivå.Knappar för tvättemperatur, centrifugvarvtal, sensor eller tidstyrd torkning. LCD display för programtid, senarelagd starttid, torktid och ev. felkoder. Programfasindikering med symboler. Auto tvätt/tork i en följd av 3,5 kg bomull. Invertermotor (kolborstlös) för bättre och snabbare program och en lägre ljudnivå. Mycket bra tvättmaskin som är sparsamt använd. Säljes pga flytt.
Mästertork QW484T är en energisnål kondenstumlare med B i energiklass och 8 kg kapacitet. Invertermotor för skonsam torkning av Ylle och kortare programtider. Speciellt Nattprogram med lägre ljudnivå endast 57 dB(A), Sensorstyrd torkning. Specialprogram som Lätt-struket, Träningskläder, Jeans, Sängkläder och ett Uppfräschningsprogram. Tidstyrning upp till 180 min. LCD display för programtid, startfördröjning och felkoder. Symboler för programförlopp, fördröjd start, barnlås och rengöring av kondensor, filter och töm vattenbehållaren. Tryckknappar för signal, skon, sensitiv, förlängt skrynkelskydd, torktid och startfördröjning. Panelen kan barnlåsas. Trumma i rostfritt stål med belysning som underlättar hanteringen. Reverserande för att motverka skrynkling. Kalluftning och skrynkelskyddsgång. Dubbla luddfilter för enklare rengöring och energisnålare torkning. Slang för tömning av kondensvattnet medföljer. Luckan enkelt omhängbar. Ord Pris 7590:- Ring eller maila för mer info. Kan skickas med bussgods om mottagren betalar frakten Mvh Home Birsta
Denna tvättmaskin har varit fantastisk och fanns i lägenheten när vi flyttade in. Den tvättar rent, låter inte så mycket och kör en vanlig tvätt 40 grader på 50 min, 60 grader på 1,5 tim. Lättförstådd LED-display och 60 x 60 x 85 cm. Förväntad livslängd 10 år. Enligt uppgift från säljare av lägenheten är tvättmaskinen inköpt 2007 eller 2008. Den senaste veckan har dock tvättmaskinen visat felkod "F18" vilket betyder rengör avloppspumpen. Vi är inte händiga och har gjort ett svagt försök men inte lyckats lösa problemet. Det i kombination med två små barn, frånvaro av tid, bristande kunskap om tvättmaskiner och ett enormt tvättberg gjorde att vi valde att köpa en ny tvättmaskin igår istället för att hitta en reparatör som kan ordna F18 åt oss om ett par dagar.