Quantcast
Till salu inom: ”

felkoder tvättmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tvättmaskin säljes till vrakpris på grund av felköp, helt ny i kartong med alla tillbehör. QW14694 Husqvarna Tvättmaskin med kapacitet på 7 kilo tvätt med en 20 % lägre energiförbrukning än gränsvärdena för energieffektivitetsklass A. Maskinen har en LCD-display med svart bakgrund för programtid, fördröjd starttid och felkoder. Panelen kan enkelt barnlåsas både under och efter tvätt, och har symboler för fördröjd start och barnlås. Har många specialprogram och är väldigt lätt att använda. Nypris i butik : 5 490 kr Mitt pris : 3 500
Säljer min duo tvättmaskin och torktumlare från Electrolux för 4000kr. Inköpt ht -08. Nypris: ca. 9000kr. 7 kg tvättkapacitet och ett utmärkt tvätt- och sköljresultat genom mängdavkänning och Direct spray duschpump. Sköljsystem med mängdavkänning och aktiv skumkontroll som säkerställer sköljresultatet. Active Balance Control för att effektivt motverka vibrationer och ljud vid centrifugeringen.Specialprogram som Sensitiv Plus med extra bra sköljeffekt för hudkänsliga. Lättstruket som underlättar strykningen. Skonsam ylle/siden/handtvätt. Time manager för vala av programtid och riktigt korta snabbprogram. Nattprogram med lägre ljudnivå.Knappar för tvättemperatur, centrifugvarvtal, sensor eller tidstyrd torkning. LCD display för programtid, senarelagd starttid, torktid och ev. felkoder. Programfasindikering med symboler. Auto tvätt/tork i en följd av 3,5 kg bomull. Invertermotor (kolborstlös) för bättre och snabbare program och en lägre ljudnivå. Säljes pga flytt. Kan hämtas i slutet av sep.
Säljer min duo tvättmaskin och torktumlare från Electrolux modell: EWW14581W för 3000kr. Inköpt ht -08, kvittot finns kvar. Nypris: ca. 9000kr. Info om maskinen: 7 kg tvättkapacitet och ett utmärkt tvätt- och sköljresultat genom mängdavkänning och Direct spray duschpump. Sköljsystem med mängdavkänning och aktiv skumkontroll som säkerställer sköljresultatet. Active Balance Control för att effektivt motverka vibrationer och ljud vid centrifugeringen.Specialprogram som Sensitiv Plus med extra bra sköljeffekt för hudkänsliga. Lättstruket som underlättar strykningen. Skonsam ylle/siden/handtvätt. Time manager för vala av programtid och riktigt korta snabbprogram. Nattprogram med lägre ljudnivå.Knappar för tvättemperatur, centrifugvarvtal, sensor eller tidstyrd torkning. LCD display för programtid, senarelagd starttid, torktid och ev. felkoder. Programfasindikering med symboler. Auto tvätt/tork i en följd av 3,5 kg bomull. Invertermotor (kolborstlös) för bättre och snabbare program och en lägre ljudnivå. Mycket bra tvättmaskin som är sparsamt använd. Säljes pga flytt.
Samsung Q1435VGW1-XEE 7,5 kg 1400 C massa olika finesser maskinen är från 2005-2006. nypris runt 7000kr, priset är så lågt nu pga att den inte fungerar fullt ut. endast kortprogramet fungerar. vid övriga program visas felkoden: HE, vilket visar att det är något fel med värmen till vattnet. uppskattat pris att fixa är 1500kr.
Fin tvättmaskin med 1400v/min centrifugering och resttidsdisplay. Tvättmaskinen fungerar oftast bra, har börjat avbryta program mitt i (ibland) och visar felkod E40 (förmodligen någonting med luckan. Säljes billigt för 500:-. MVH Daniel 0703482984