Quantcast
Till salu inom: ”

stor pudel valpar harlekin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu finns det bara en han valp kvar. Grabben "Twocolours Let It Be Harlekinboy" som är minst i kullen och sannolikt blir dvärgpudel i storlek. Kullen med 5 valpar är efter mellanpudel-mamma och dvärgpudel-pappa. Valparna är födda 20'e maj och blir 8 veckor/leveransgamla efter måndagen den 15'e juli då valparna är chippade/vaccinerade och besiktigade. Säljs med stamtavla mao. registrerad i Svenska Kennelklubben. Valparna växer upp i en liten kennel i hemmiljö med både små och stora hundar. Om du/ni är intresserad skriv några rader om dig/er, vilket liv ni har att erbjuda en unik liten pudelklille. Så återkommer jag. Fler bilder skickas till intresserad valpköpare. Mamman finns att träffa hemma hos oss, pappan bor på Åland. Självklart är ni välkomna på besök innan köp, dock inget krav om vi har kommit överense om annat.
Toy el dvärg pudelvalpar födda 15/7 leveransklara i mitten av September. Säljs efter SKKs regler. registrerade med SKK stamtavla, veterinärsbesiktigade avmaskade och vaccinerade. 3års doldafelförsäkring. Båda föräldrarna är hälsotestade fria höfter Patella och ögon Faderns resultat på hd och patella EJ inrapporterat till SKKs databas Mor: Twocolours Amore-Harlekin SE26924/2010 Far: Hightops Crystal Diamon S57931/2007 1 Tik Harlekin 1 Tik 50% Harlekin o anlagsbärare Nu svart med vit strimma på bröstet och några vita tassar kan bli silver, blir troligen en liten Toy. 1 Hane 50% Harlekin o anlagsbärare Nu svart med vitt på baktassarna. Kan bli blå. Han är ganska stor. 15000 kr för harlekinen. 13000 kr för de mörka.
Guldtackan's Kennel har fått en ny generation Harlekin färgade Stor Pudel Valpar Föräldrarna är hälsotestade och utställda samt meriterade! Skottsäkra och mycket harmoniska hundar. Om du är intresserad och kan ge en av våra valpar ett kärleksfullt
3 supertjusiga harlekinpudel hanvalpar, mellan och dvärg i storlek. Föräldrarna Hugo&Tessan är i Svenska Kennelklubben registrerade renrasig mellanpudlar, importerade från Tyskland och Tjeckien. Båda är mycket tillgivna socialt utåtriktade hundar och valparna har ärvt deras egenskap som stabila och kavata grabbar. Efter dagens bus och fläkt somnar dem gott på kvällen och sover hela natten. Valparna växer upp som familje- och flockmedlemmar, är vana med stora hundar och följer med på skogspromenader med hela gänget. Detta är föräldrarnas första kull tillsammans, där det blev 6 grabbar, idag 9v gamla med andra ord redo för sina nya liv ute i vida världen. Föräldrarna: "TESSAN" HARLEKIN-PRINCESS MODAU-STAR ~ SE50692/2011 "HUGO" CONNY Z DELURIN BENITO ~ SE28678/2012 Killarna heter i stamtavlan: SE 50682/2014 Twocolours Harlekin San Miguel (m)..........(gul) SE 50686/2014 Twocolours Harlekin Coors (m) .................(röd) SE 50685/2014 Twocolours Harlekin Millenium (d/m)..........(lila) Bröderna: Twocolours Harlekin "Falcon" och "Double" Trouble har flyttat till Tjörn resp. Norge och "Amarillo" är reserverad. Dem är vid leverans självklart SKK-registrerade med stamtavla, chipmärkta, vaccinerade och avmaskade x flera och veterinärbesiktade. Dem får med sig en rygga med liten pläd, Royal Canin valpfoder, och annat smått och gott och är som sig bör 3 års Doldafel-försäkrade hos IF. OBS! Jag har också tecknat en HUNDFÖRSÄKRING hos IF för grabbarna, och bjuder på första halvårspremiet. Denna försäkring skrivs enkelt över på köparen vid leverans! HISTORIA bakom den flerfärgade pudeln: Harlekinpudel avser den tyska benämningen på den svart-vita teckningen, på engelska ingår denna teckning i gruppen med namnet PARTI(colored) där pudlarna är "fläckiga", därutöver finns andra teckningar såsom black&tan, phantom mm. Pudeln är ursprungligen en tysk nationell jakthundras, som var mer eller mindre flerfärgad, varav denna svart-vita och black&tan är dem ursprungliga mest förekommande varianterna. Flerfärgade pudlar följer inte franska pudelklubbens rasstandard avseende färg/teckning där endast solidfärgade är inkluderade. Dessa tvåfärgade kan därmed inte ställas ut på "officiella" utställningar på samma villkor som dem solida=enfärgade. Men man har rätt för en bedömning på hundens exteriör men hunden blir diskvaliferad pga sin felaktiga färg/teckning från vidare tävling. Maila gärna och berätta om livet ni har att erbjuda en unik liten pudelkille, och för mera information, kom på besök eller slå en signal. Jag har en SKK-registrerad kennel med namnet TWOCOLOURS med en liten uppfödning med 1-2 kullar per år. Jag följer Svenska Kennelklubbens regler för uppfödning. Vi finns i Nynäshamn, söder om Stockholm men annan leveransort är förhandlingsbart ;)