Quantcast
Till salu inom: ”

finsk lapphund blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Finsk Lapphunds hane, max 5-6 mån (helst yngre) gammal, köpes av ordningsam familj på 4 personer (yngsta 16 år). Blandras inga problem om det är med liknande ras. Veterinär-besiktade, registrerade och försäkrade enligt konstens alla regler är naturligtvis ett krav.. Jag betalar inga 10.000:- men hör av er så får vi se vad ni kan tänka er att släppa en kille för. Maila mig och berätta vad ni har, gärna med bilder, så hör jag av mig till er OM det verkar intressant. /T
Har nu tagit det svåra beslutet att he bort min valp pga ändrade familjeförhållanden och flytt. Han är 5månader och blandras mellan bordercollie, finsk och svensk lapphund. Går väldigt bra i koppel och är väldigt lättlärd. Han är så gott som rumsren men olyckor händer. Han är van vid hundar och barn, väldigt social liten kille. Ser helst att han får komma ut på landet med tanke på att det är väldigt aktiva raser i han.
Det är med sorg i våra hjärtan vi måste gör av med vår älskade hund. Då vår minsta son har utvecklat allergi och får astma anfall. Han är nog en av dom mest sociala hundar jag varit med om, väldigt lätt lärd. Han är en blandras av schäfer och finsk lapphund, han är 10 månader rumsren. Han är chip märkt och vacc. Det viktigaste är inte priset utan att han kommer till en familj sim kommer att älska honom, han är väldigt barnvänlig då vi själva har tre små barn.
Nu är det bara vi kvar, 2st tikar söker egna hem, Finsk lapphund 75% & dansk/svensk gårdshund 25% Leveransklara vecka 29 from 14/7 Veterinärbesiktade Registrerade i Jordbruksverket Vaccinerade och avmaskade Fantastiskt mysiga föräldradjur med bra mentalitet, riktiga familjehundar både mamman och pappan. Valparna växer upp på gård och kommer vara vana barn, häst, katt, får och höns. Vi kommer själva behålla 1 ur kullen! Tar helst all kontakt via telefon, då mailen ej kollas dagligen. Handpenning lämnas på 1500.- Mvh Fredrica
Diesel är en blandras mellan svensk/finsklapphund. Han är 7 år gammal och har en fantastisk personlighet. Han är lydig, lugn och otroligt snäll/ klok. Diesel söker ett nytt hem på grund av tidsbrist. Kraven han har är att få komma till ett äldre par, helst i Norrland, ej i lägenhet! Ni kommer få en trogen och kärleksfull hund. Alla tillbehör följer med diesel. Låter detta intressant, kontakta mig gärna.