Till salu inom

"flying pigeon cykel säljes"

Solna
Igår

Vintageracer

5 500 kr
Blocket.se
Tranemo
Idag

Barncyklar 16", 20", 24"

900 kr
Blocket.se
Tyresö
Idag

Fin 24 tum Scott

2 800 kr
Blocket.se
Linköping
Idag

Ducati 749 Dark

45 000 kr
Blocket.se
5 dagar

Damcyklar

1 300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Ny, oanvänd & snygg stadscykel, Flying Pigeon

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer nu min ocyklade klassiker, den kinesiska Flygin Pigeon. Oväxlad och handbromsad med en stor härlig lädersadel samt fantastiska detaljer! Flying Pigeon världens mest sålda stadscykel. Det är en kinesisk klassiker som är robust byggd för att hålla men samtidigt lätttrampad. Vid snabb affär låter jag den gå för 2100. Om du tycker att priset är för högt för en ny & snygg cykel är du nog fel köpare.
2 300 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Malmö

Röd Flying Pigeon: cyklarnas Cadillac

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Behöver du en riktigt snygg cykel i sommar för att cruisa till Ribban om dagen och därefter till Möllan för ett par öl?' Bryr du dig mer om style än om komfort? Gillar du retroprylar? Kanske behöver din affär eller ditt kafé en trottoarpratare som sticker ut lite extra? Då kanske den här röda Flying Pigeon i herrmodell är för dig? Hör av dig! -Caroline Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 490 kr
Blocket.se
Herrkläder  ·  Trollhättan

Vacker herrcykel. Flying pigeon.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Riktigt frän cykel som är näst intill oanvänd. Cykeln är världens mest tillverkade och kommer från kina. Coolt utseende med handmålade detaljer. Styret är lite löst och går inte dra mer. Förmodligen bara att byta korgmutter och skruv för ett par tior. Kom på att det inte är en cykel för mig som alltid har bråttom, utan en cykel att cruisa till cafeet med för att ta en kaffe med sina konstnärsvänner.
1 000 kr
Blocket.se

Mormorscykel MONARK 28tum

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En Fin Mormorscykel med patina, genomgången och servad ¤ Nyare hjul 622mm med rostfri fälg ¤ Ny batteribelysning fram o bak ¤ Ny kedja ¤ Fina punkteringsskyddade däck, SCHWALBE o CONTINENTAL ¤ Ny ringklocka , flying pigeon ###GARANTI 6 månader### Cykeln finns i min Cykelbutik med verkstad på Ellen Keys gata 93, i Fruängen. OBS EJ GÅRDEN!!!!!!! Jag har ÖPPET Tisd-Fred 13.00-16.45 Lördagar Ojämna veckor 11-14.45
2 200 kr
Blocket.se

MAXWELL damcykel 26tum

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En Holländsk cykel med tidlös design,genomgången och servad ¤ Nya grå däck ¤ Nya pedaler ¤ Ny batteribelysning bak o fram ¤ Nytt lås med 2st nycklar ¤ Nyrenoverat bromsnav ¤ Ny ringklocka FLYING PIGEON revolving bell ¤ Pakethållare fram o bak #### GARANTI 6 Månader ### Cykeln finns i min Cykelbutik med verkstad på Ellen Keys gata 93 mot gatan,i Fruängen.Jag har ÖPPET Tisd-Fre 13.00-16.45 Lördagar Ojämna veckor 11.00-14.45
2 100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj