Quantcast
Till salu inom: ”

postkod cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej. har en cykel från postkod miljonären till salu. en mycket fin och oanvänd cykel, för både henne och honom. 3 växlad och sköna handtag. en sådan cykel är värd 5500kr i samma skick (oanvänd) säljer nu denna för 2500kr alltså en riktigt bra affär, priset är ju INTE hugget i sten och går att prata om på plats. cykeln finns i gunnarskog = 2mil utanför arvika. nås vilken tidpunkt som hellst på dagarna via mail i första hand, sms går också bra. Med vänlig hälsning, anders
Hej! tänkte ta och sälja iväg min postkods cykel då den inte kommer att komma till användning! den är som sagt helt ny och aldrig upp packad ur kartongen. det är en dam cykel! jag har tänkt mig 2500kr för cykel då den aldrig är använd! men kan tänka mig att gå ner i pris! OBS det är inte min cykel på bild men en likadan! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En vinst från Postkod, riktig cykel. passar både dam o herre=unisex heter det nog. ligger i frakt kartongen 28 tum. Tre vxl. Fot och handbroms. Lyse, reflexer och lås. Värde 4500kr. Snabb affär 2400 kr. lånad bild ingen vits att fota en kartong.. kan självklart skickas på bussgods mm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vit unisexmodell (herr/dam)(postkod) 3 vxl.navväxel fot & handbroms lampor fram och bak med navdynamo lås, ringklocka och heltäckande skärmar. En snygg, robust och i det närmaste underhållsfri cykel för både honom och henne. Passa på att fynda en välutrustad, prisvärd cykel. 5 stycken har jag men skynda kan gå snabbt.. Värd ca. 4 500 kronor Endast telefon, lånad mejl! Hämtas på plats.
Obetydligt använd lifebike elcykel (postkods lotterivinst) för mer info. kontakta Gunilla på mob. 0703220547