Quantcast
Till salu inom: ”

fodervärd till hund sökes gävle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Valpar födda3 maj. Leveransklara tidigast 28 juni när dom är 8 veckor gamla. Kan tingas mot handpenning 2000.kr som inte betalas tillbaka vid köparens ånger. Mor: Kirmil's Isadora Far: Kirmil's LeeRoy. Båda hälsokollade och har bra mentalitet. Kan träffas här hemma. Valpar kommer vara: Skk reg. Vet bes inom 7 dagar före leverans. Id märkta med microchip. Vaccinerade. Avmaskad 3 gånger. 3 år dolda fel försakad Folksam. Sökes fodervärd till mamman av valparna närheten i Gävle.
Sökes: fodervärd till vackra och lekfulla Thea. Renrasig. För flytt omgående då hon är över 12 veckor. Ni skall finnas i Stockholmsområdet, respektive Uppsala/Gävle/Enköping. Dvs inte för långt bort! Thea är ett busfrö som älskar att leka (och äta, ovanligt för mops va, hihi) Hon charmar alla som kommer i hennes väg. Mops är en lekfull, vänlig och rolig ras. Definitivt ingen lugn "pensionärshund" som många kan tro. Säljes på halvfoder (=en kull tas, sedan tillfallet valpen fodervärden) till hundvan, gärna aktiv familj. Thea busar fint med andra hundar. Katt har hon aldrig träffat, men vi tror inte att det ska vara några problem. Inte stamtavla. PRIS ÄR INTE PRUTBART! Gör er icke besvär att fråga om det. Ej intresserad av helfoder! Observera! Valpen säljes ej före en ålder på 8 veckor!
Nu söker vi ett foderhem till den här vackra tiken som har en helt underbar personlighet. Otroligt positiv och nyfiken. Glad och mysig. Hon tycker om att vara ute och bryr sig inte om lite slaskigt väder. Fungerar bra med andra hundar. Vi vill att hon kommer till en hund van familj eller person. Endast ansvarsfulla vuxna, inga familjer med små barn. Gärna äldre personer med stabil tillvaro. Ni ska bo i eller runt Gävle. Om ni är intresserade av att bli fodervärd till henne så maila och berätta om er familj, vart ni finns, hundvana mm. Maila med namn och telefonnummer så ringer vi er. Inga hundar säljs innan de blivit 8 veckor.
Vi söker en fodervärd till en härlig 5-månader gammal shi tzu blandis. Han har en fantastisk personlighet och älskar allt och alla. Vi har en treårig flicka som han umgås jättebra med, barn är således inget hinder. Han är även van med katt. Vi söker ett foderhem längre än ett år, då vi just nu har svårt att hinna med honom, berätta lite om dig/er och vad ni kan erbjuda så hör jag av mig.
Jag letar efter en fodervärd i närheten av Gävle till en av mina snöbengaler. Bonnea´s Dream of Snow går jätte bra ihop med hundar, barn och kanske kastrerade hankatter, men tyvärr inte med mina andra honkatter. Därför måste jag hitta ett nytt hem till henne. Vad det innebär att vara fodervärd kan vi pratar om , när du ringer. Sök efter www.leopartners.se för mera bilder eller information om mitt cattery.