Quantcast
Till salu inom

"fodervärd hund uppsala säljes"

Butik Uppsala
Idag

Vinstll i smide

1 680 kr
ABC-Annons.se
Uppsala
Idag

Diverse Badrumstillbehr

ABC-Annons.se
Uppsala
Idag

Smide Grind

2 333 kr
ABC-Annons.se
Enköping
Idag

Symaskin

3 000 kr
ABC-Annons.se
Uppsala
Idag

Antik barn symaskin

700 kr
ABC-Annons.se
Heby
Idag

Tv mustanger

5 600 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Uppsala

Liten tik söker fodervärd

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Vi letar efter en fodervärd till våran underbara lilla tik. Hon vill komma till någon som har all tid i världen till henne och som har mycket kärlek att ge. Hon är en jättemysig liten tjej, absolut ingen problem hund! Hon är väldigt försiktig och mjuk och vill därför komma till någon som inte har barn eller andra hundar. Är du intresserad och kan erbjuda ett livslångt hem till henne är du välkommen att ringa, maila ej.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Lhasa Apso tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vi söker en fodervärd till våran fina lhasa apso tik där hon får stanna livet ut. Hon är en tjej med stor personlighet! Hon tyr sig gärna till en person och är väldigt trogen. Hon vill komma till någon som har mycket tid och kärlek att ge henne. Inte till någon barnfamilj utan gärna till någon äldre eller till ett par utan barn, så att hon får all uppmärksamhet. Hon är absolut ingen problemhund på något sätt. Hon kan vara själv hemma utan problem och är självklart fullt rumsren. Är du intresserad är du välkommen att ringa. Inga mail kommer läsas eller besvaras.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

American Staffordshire Terrier

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vi söker en halvfodervärd till våran amstaff tik på snart 4 år, skk-reg ! Hon är utställd med bra resultat,mentalbeskriven, och hd/ed röntgad. Hon skall vara ensamhund då hon inte trivs i våran flock, då hon vill ha all uppmärksamhet själv. Lättlärd och lyhörd, går bra ihop med alla människor och har en bra vardagslydnad. Du som fodervärd skall veta vad det innebär och ha ordnade familjeförhållanden, vid placering kommer avtal att skrivas. Vid intresse skicka ett utförligt mail om er själva och erfarenheter. För mer info besök hemsidan. www.cmkskennel.com Mvh CMK`S Kennel
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

En underbar liten tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi har en underbar liten tik vid namn Isa som vi söker en fodervärd till där hon kan stanna för resten av sitt liv. Isa är en helt underbar liten tjej. Hon tycker om att mysa och har en stor personlighet! Hon tycker om att vara ute på promenad och att ligga i soffan och bli kliad. Hon går ihop med både vuxna och barn! Hon har ett hjärta av guld! Har du ett hem som är fullt av kärlek och en massa tid så är du välkommen att höra av dig.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

En papillon blandning tjej

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Tyvärr måste jag hitta en fodervärd till min underbara lilla tjej där hon kan få stanna livet ut. Hon är en papillonblandning på 2år. Hon är en helt fantastisk hund, snäll, mysig och en stor personlighet! Hon är absolut ingen problemhund, tvärtom! Hon älskar både vuxna och barn. Däremot ska hon inte bo tillsammans med någon annan hund då hon är dominant. Har du ett hem som kan erbjuda massor av kärlek och tid är du välkommen att ringa för mer information.
0 kr
Blocket.se