Quantcast
Till salu inom: ”

fodervärd hund göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kikare

Göteborg
Retro kikare

Göteborg
Barstolar

Göteborg
Fina BH:ar

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej,tänkte börja kolla efter en fodervärd som min amstaff/rottweiler tik kan ha över sommaren. Hon är drygt 1 år nu och tycker om barn,hon går bra ihop med äldre hundar men yngre tikar blir ofta lite svårt. Jag vill att du/ni bor UTANFÖR uddevalla/göteborg då jag inte vill ha henne i de städerna på sommaren. Ser helst att hon får vara hos någon på landet eller lugnare ställe än stan. Hon är chippad,vaccinerad och försäkrad. Tidigare vana av raserna är ett måste då detta är energi på 4 ben. Skicka iväg ett mail vid intresse så skickar jag bilder och mer info om henne. Endast seriösa svar tack,detta är INTE en hund till kamp eller andra dumheter!
En liten han hund på ca 12kg letar efter ett tillfälligt hem till en början ett par månader p.g av mycket resande. Han är 1 år och är en blandras. Han är arbetsvillig och passar om man är ett någorlunda aktivt hem. Helst ser jag att du bor i närheten av Göteborg så jag kan hälsa på någon gång. Hör av er för mer info och mer bilder.
Vi söker en fodervärd på obestämd framtid till våran kasrerade 5 åriga hanhund. Han är en aktiv hund som behöver mycket stimulans, gärna till dig som bor på landet eller tränar bruks/lydnad mm. Han är ganska dominant så han behöver en lugn och bestämd ledare. hemma hos oss är han van med barn katter hund samt häst. Går oftast inte bra ihop med andra hundar. Vi är mycket noga med var han hamnar. För mer info ring eller maila. Mvh/ Johan & Ida
Vi har en rottishane på snart 3år och 60kg som behöver en fodervärd. Han älskar att leka (speciellt simma och hämta boll), mysa och är väldigt barnkär. Vi önskar att han kommer till en bestämd, hundvan och kärleksfull familj.  Gärna med gård så han kan vara mycket ute. Han går bra ihop med andra hundar, dock får man vara försiktig med andra hanar.  Ring el skicka ett mail med lite info om dig själv och ditt boende så hör vi av oss.
Vi önskar att få bli fodervärdar till hanhund av mindre ras. Intresse av utställning samt övrig aktivering av hund finnes. Viss pälsvårdserfarenhet. Vi är en familj på 3 personer bestående av mamma (hemma heltid) Pappa (med möjlighet att ta med hund på jobbet ) samt hundvan dotter 12 år. I familjen finns även katt och liten blandraskille som längtar efter en kompis. Vi har all tid och engagemang i världen, stor hundvana och är 100% införstådda med vad det kostar att ha hund. Har ni foderhunden för oss? Tveka inte att höra av er. OBS! LITEN ras då vi bor i lägenhet.