Quantcast
Till salu inom: ”

fodervärd hund umeå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Malmbyrå

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Söker en hel eller halv fodervärd till min tik som är snart 15 mån. (liten hund) Snäll, lyhörd och trevlig tjej som älskar att gosa. Trivs med andra hundar och barn. Ej problemhund. Jättesöt :) En bedårande tjej som charmar alla. För mer info, maila och berätta vilket hem ni har att erbjuda. Lämna namn o telnr. Måste vara inom rimligt avstånd från Umeå Max Skellefteå-Lycksele -Åsele-Örnsköldsvik Pris beror på om det blir hel eller halv fodervärd, fodervärdsavtal kommer skrivas allt enligt SKK. Bilder skickas vid intresse.
Jag är en 23-årig tjej som är väldigt intresserad av att bli helfodervärd till en liten/mellanstor hund. Jag har ett brinnande intresse för hundar då jag växt upp med dessa och även haft ett hunddagis, men nu är jag min tillvaro tyvärr helt hundlös. Därför skulle jag gärna vilja ha en mys- och promenadkompis! Jag bor även nära ett frilufsområde och studerar på distans så din guldklimp kommer att få massor med kärlek och tid. Släng iväg ett mail om det låter intressant! Kommunikationen är självklart oerhört viktig i en situation som denna.
Hej! Vi på Kennel Big And Beautiful söker med ljus och lykta efter den perfekta fodervärden! För mer information om vad ett fodervärdsavtal innebär gå in på skk's hemsida och läs. Mimmi är en underbart trevlig och lättsam tik som är snart 18mån gammal. Hon är röntgad för ed/ua och ska röntgas för hd nu i maj. Är du intresserad eller vill veta mer om Mimmi är du hjärtligt välkommen att höra av dig! Mvh Petra Jernström Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett riktigt TILLFÄLLE framför allt för den utställningsintresserade!!!!!!! Hane nummer 2: Spencer Dogomania , 7 månader gammal och väger , 1.7 kg , korthårig Meriter: 9 st BEST BABY , 2 st ras BEST BABY 2, 2 st ras bIS BABY 3 Pris: 14000 kr Kan levereras inom Sverige, ända upp till tex Umeå för 1600 kr för flygersättning. Vi vill inte ha några fodervärdar,avbetalningar, eller brevvänner Lämna ditt telefonnummer.