Allt till salu inom "fodervärd hund umeå"

Sortering:
Butik Umeå
Idag

Harley-Davidson Street Glid...

405 900 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Idag

Harley-Davidson FAT BOB 114...

235 400 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Igår

Harley-Davidson Sportster S...

201 900 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Igår

Harley-Davidson Ultra Limit...

354 400 kr
Blocket.se
Butik Umeå
Idag

Citroën jumper 4-dörrars Va...

34 900 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Mycket Lego säljes

2 200 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Thule WingBar Edge Black Fl...

1 950 kr
Blocket.se
Lidköping
Idag

Bäddsoffa från MIO

2 000 kr
Blocket.se
Umeå
Idag

Antik buntad soffa

2 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Umeå

Fodervärd till tik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej Söker en hel eller halv fodervärd till min tik som är snart 15 mån. (liten hund) Snäll, lyhörd och trevlig tjej som älskar att gosa. Trivs med andra hundar och barn. Ej problemhund. Jättesöt :) En bedårande tjej som charmar alla. För mer info, maila och berätta vilket hem ni har att erbjuda. Lämna namn o telnr. Måste vara inom rimligt avstånd från Umeå Max Skellefteå-Lycksele -Åsele-Örnsköldsvik Pris beror på om det blir hel eller halv fodervärd, fodervärdsavtal kommer skrivas allt enligt SKK. Bilder skickas vid intresse.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Umeå

Seriös fodervärd till snäll 5årig blandrastik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har inte den tid och energin som våran hund behöver så söker nu en fodervärd på obestämd tid. Vi ser gärna att ni bor i närheten av Umeå så att vi kan besöka henne. En stor fördel är om ni har tidigare erfarenhet av hundar och kan ge mycket tålamod, kärlek och en fast hand. Hunden är frisk, snäll och klok, men har mycket överskottsenergi och viljestyrka och kan inte lämnas själv i lägenhet pga separationsångest. Hon har inte uppvisat aggressivitet mot varken andra hundar eller människor. Är du intresserad så berätta lite om dig själv/er!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Umeå

Sankt Bernhard

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Vi på Kennel Big And Beautiful söker med ljus och lykta efter den perfekta fodervärden! För mer information om vad ett fodervärdsavtal innebär gå in på skk's hemsida och läs. Mimmi är en underbart trevlig och lättsam tik som är snart 18mån gammal. Hon är röntgad för ed/ua och ska röntgas för hd nu i maj. Är du intresserad eller vill veta mer om Mimmi är du hjärtligt välkommen att höra av dig! Mvh Petra Jernström Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Chihuahua TILLFÄLLE för utställningsintres

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett riktigt TILLFÄLLE framför allt för den utställningsintresserade!!!!!!! Hane nummer 2: Spencer Dogomania , 7 månader gammal och väger , 1.7 kg , korthårig Meriter: 9 st BEST BABY , 2 st ras BEST BABY 2, 2 st ras bIS BABY 3 Pris: 14000 kr Kan levereras inom Sverige, ända upp till tex Umeå för 1600 kr för flygersättning. Vi vill inte ha några fodervärdar,avbetalningar, eller brevvänner Lämna ditt telefonnummer.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj