Quantcast
Till salu inom

"fodervärd hund umeå säljes"

Umeå
Idag

Bates Motel season 2.

99 kr
Citiboard
Umeå
Igår

Pokemon kort

Citiboard
Umeå
Idag

Saab 9-5 SportCombi 2.3 Linear

27 000 kr
Blocket.se
Umeå
4 dagar

Chinese crested dog nakentik

7 000 kr
ABC-Annons.se
Umeå
4 dagar

Leveransklara, fullvacciner...

7 000 kr
ABC-Annons.se
Umeå
Idag

Xiaomi Redmi Note 8

1 300 kr
Citiboard
Umeå
Idag

Bokpaket barnböcker

50 kr
Citiboard
Igår

27 m2 lägenhet i Umeå

6 500 kr
Findroommate.se
Igår

12 m2 rum i Umeå

3 500 kr
Findroommate.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Umeå

Fodervärd till tik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej Söker en hel eller halv fodervärd till min tik som är snart 15 mån. (liten hund) Snäll, lyhörd och trevlig tjej som älskar att gosa. Trivs med andra hundar och barn. Ej problemhund. Jättesöt :) En bedårande tjej som charmar alla. För mer info, maila och berätta vilket hem ni har att erbjuda. Lämna namn o telnr. Måste vara inom rimligt avstånd från Umeå Max Skellefteå-Lycksele -Åsele-Örnsköldsvik Pris beror på om det blir hel eller halv fodervärd, fodervärdsavtal kommer skrivas allt enligt SKK. Bilder skickas vid intresse.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Umeå

Seriös fodervärd till snäll 5årig blandrastik

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har inte den tid och energin som våran hund behöver så söker nu en fodervärd på obestämd tid. Vi ser gärna att ni bor i närheten av Umeå så att vi kan besöka henne. En stor fördel är om ni har tidigare erfarenhet av hundar och kan ge mycket tålamod, kärlek och en fast hand. Hunden är frisk, snäll och klok, men har mycket överskottsenergi och viljestyrka och kan inte lämnas själv i lägenhet pga separationsångest. Hon har inte uppvisat aggressivitet mot varken andra hundar eller människor. Är du intresserad så berätta lite om dig själv/er!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Umeå

Sankt Bernhard

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Vi på Kennel Big And Beautiful söker med ljus och lykta efter den perfekta fodervärden! För mer information om vad ett fodervärdsavtal innebär gå in på skk's hemsida och läs. Mimmi är en underbart trevlig och lättsam tik som är snart 18mån gammal. Hon är röntgad för ed/ua och ska röntgas för hd nu i maj. Är du intresserad eller vill veta mer om Mimmi är du hjärtligt välkommen att höra av dig! Mvh Petra Jernström Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Chihuahua TILLFÄLLE för utställningsintres

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ett riktigt TILLFÄLLE framför allt för den utställningsintresserade!!!!!!! Hane nummer 2: Spencer Dogomania , 7 månader gammal och väger , 1.7 kg , korthårig Meriter: 9 st BEST BABY , 2 st ras BEST BABY 2, 2 st ras bIS BABY 3 Pris: 14000 kr Kan levereras inom Sverige, ända upp till tex Umeå för 1600 kr för flygersättning. Vi vill inte ha några fodervärdar,avbetalningar, eller brevvänner Lämna ditt telefonnummer.
0 kr
Blocket.se