Quantcast
Till salu inom: ”

fransk balkong räcke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Räcke till balkong eller veranda med 3 st. sektioner (3,75 + 2,90 samt 0,50 cm). Fransk träskruv ingår för infästning
Jag skulle vilja köpa ett räcke till en Franskbalkong i metall. Allt av intresse...... Maila eller ring jag svarar så fort jag bara kan.
Räcke till Fransk balkondörr med mått 1480x1020
Räcke till fransk balkong, vitlackerad aluminium med glas, 115 cm högt och 150 brett, 156 cm brett mellan bulthålen, passar till 140 cm bred balkongdörr.
Hyr ut min underbara (lilla) lägenhet tillsvidare då jag ska bli sambo. I minst sex månader planerar jag att hyra ut, men det kommer antagligen bli längre. Det beror också på den som vill hyra. Jag kommer alltså hyra ut i andra hand och är väldigt noga med vem jag hyr ut till då klagomål, förstörelser och tillsägelser går till mig. Lägenheten ligger i Marnäs, väldigt nära Ica och marnästorg. Gångvänligt avstånd till Ludvika Centrum. Även nära till lasarettet Det är en charmig liten etta med ett halvt kök. Ett barbord med två barstolar. Sovalkov med loftsäng för mer utrymme till byrå, garderob eller förvaring överlag med gardiner som döljer skräpet under sängen(!) Fransk balkong, alltså bara en balkongdörr med ett litet räcke. Ingen rökning i lägenheten ut ifrån balkongdörren med andra ord. Då får man gå ut på gården. Hall med hatthylla och två garderober/städskåp. Sedan yttligare två förvaringsskåp ovanför. Toaletten är fin och nykaklad för över ett år sedan. Tvättstuga finns längst ner i källaren, i samma trapp, som jag tycker är helt okej. Tvättid är lätt att få och det brukar inte vara nå bråk om tvättstugan överhuvudtaget. Ett cykelrum finns också nere i källaren. Hela lägenheten är oerhört mysig och personlig. Jag har trivts väldigt bra och grannarna är mycket trevliga. Det uppskattas om man tar hänsyn till varandra och till exempel skriver en lapp i trappuppgången om man ska ha hög musik eller liknande som kan störa grannarna. Om jag inte skulle flytta ihop och bli sambo så skulle jag definitivt bo kvar, trots att den är liten. Den ligger så bra och har det som krävs för att överleva. Möblerad eller omöblerad, samma 2500kr i månaden. Det är dock inte möblerna som kommer att visas på bilderna (som kommer inom kort). Soffa, soffbord och tvbänk finns om man vill ha det. Nås lika bra på mail som på telefon men jag kommer inte kunna svara på telefonsamtal förrän efter kl 16 på vardagar. Varma Kramar /Felicia