Quantcast
Till salu inom

"frigolitlådor bortskänkes säljes"

Tidigare annonser till salu

Gnagare och kaniner  ·  Alingsås

Kritvit angorakanin bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Vi ska flytta och pga allergi kan tyvärr inte Olof flytta med. Detta är världens mest kelsjuka kanin! Han bortskänkes till rätt familj,gärna med barn, eller någon pensionär som har gott om tid för denna underbara kille. Bur,matskål,vattenflaska får han med sig. Tar du med en säck så får du även med en höbal. Men jag har vissa krav på "köparen", det ska finnas tid till daglig utevistelse utanför buren! Han är så social så han vill gärna vara med i familjens dagliga göromål! Hade han själv fått bestämma så hade han gärna legat med dig i sängen om natten. Han har ALDRIG visat något tecken på att bitas eller vara elak! Denna kanin ger och ska få tillbaka villkorslös kärlek! Maila mig så ringer jag dig om jag finner dig intressant. Mvh Anki
0 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Kungsholmen

Bokhylla/Vitrinskåp 3 delar BORTSKÄNKES

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Tre delad bokhylla samt ett vitrinskåp säljes. (den kan alltså delas upp i tre delar) Två rymliga lådor i vardera bokhylla. Lampa i vitrinskåpet som lyser upp porslinet. Svart trä med Bruna detaljer (låda och dörr på vitrinskåp). Hyllorna är 83 cm breda. Sätter man ihop alla tre som på bilden så blir den totalt ca 249 cm bred. Bokhyllorna är ca 175 cm hög. Vitrinskåpet är ca 200 cm hög. Alla skåp är ca 37 cm djup. OBS! Två handtag saknas (kan lätt bytas ut genom en skruv) BORTSKÄNKES VID AVHÄMTNING. Alternativt högsta bud eller först till kvarn.
0 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Lerum

Skrivbord & klädställning/skåp (bortskänkes)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Skrivbord: Säljer mitt fina skrivbord som knappt är använt, har mest använts som avlasningsbord för kläder eller liknande. Är knappt över ett år gammalt. Har ett litet jack i skivan, men det syns inte mycket. Färg: Bok Mått: Höjd 157cm, Bredd 90cm, Djup 90cm Säljes för: 350:- Klädskåp/klädställning: Väldigt enkel klädskåp, utan dörrar. Eller om det är en robustare klädställning med väggar runt sig. Det är upp till betraktaren. Materialet är masonitskivor. Går att sätta fast fötter på så den kommer upp lite om man vill. Skulle även kunna gå att tapetsera sidorna för att göra om den om man skulle vilja det. Väldigt enkelt att montera ner och att sätta ihop. Mått: Höjd 180cm, Bredd 100cm, Djup 50cm Bortskänkes mot avhämtning!!! Går att nås på telefon mellan 10-21 varje dag.
350 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Malmö

Tre bra bokhyllor bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Tre stycken bokhyllor ca. 175 cm höga och 60 cm breda bortskänkes i Malmö på grund av flyttning. Gråa med jalusi dörrar så att böcker och pärmar inte syns. Bra skick och passar till kontoret eller hemmet. Bilden visar när hyllan är öppen. Du får dem gratis men du måste ta alla tre samtidigt från ett lager på Fosie i Malmö och hämtningen sker på veckodagarna mellan 7.30 och 16.30. Ring inte utan skicka SMS så ringer jag upp dig.
0 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Tumba

Garderob (delar) IKEA Pax bortskänkes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
BORTSKÄNKES! Garderob och delar från IKEAs Pax, den äldre varianten med bredd 40 eller 80 cm. Allt har legat på vinden och nu skänker vi bort allt mot avhämtning pga flytt. Delar för att bygga ihop en garderob som blir bredd 80 cm x höjd 236 cm x djup 60 cm med spegeldörrar + vita överskåpsdörrar. 6 vita trådbackar bredd 40 cm djup 60 cm 7 vita hyllplan bredd 40 cm djup 60 cm 2 spegeldörrar bredd 40 cm höjd ca 190-200 cm 2 vita överskåpsdörrar bredd 40 cm höjd ca 34 cm Samt skåpsidor och bakstycken.
0 kr
Blocket.se