Quantcast
Till salu inom: ”

gåbord baby säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gant baby

Sundsvall
Resesäng

Umeå
Baby & barn

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gåbord, aktivitetsbord från play2learn 200kr Amningkudde brun med laban 200kr Baby björn bärsele denim 200kr Hoppgunga Bozz 200kr finns även massor av kläder för den som vill komma och titta 30kr/plagg 50kr för overall(56-80) Mailar och skickar INTE kläderna då de är så billigt ändå... eller allt för 600kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Barnen är stora för länge sen och det är dags att göra sig av med lite saker. Gåbord, gult och blått med aktivitetsbräda som går att ta bort så att barnet får ett litet bord istället (på bilden) säljs för 200:- Antikbetsad spjälsäng från IKEA inkl. härlig tjock madrass, täcke och kudde samt superfint spjälskydd från Babyland säljs för 300:-. Marinblå åkpåse, emmaljunga 30:-. Babysitter, beige, från Baby Björn 200:- Mejla Katarina vid intresse!
Säljer ett gåbord samt en babysitter 2. Gångbord - Uppe till vänster i bild Har massa olika läten för sin när man trycker på de olika knapparna. Köptes i April för 900 kr och har endast används ett par månader Märke: Baby Seat = PRIS 300 SEK 3. Babe Seat - Nere till höger i bild Nyköpt i Apri, har för mig den kosta runt 600 kr Märke: Baby Seat = PRIS 300 Köper du båda får du dem för 500 tillsammans! Flyttar om 2 veckor så vill bli av med allt snabbt, därav priset.
Våra har vuxit ifrån lite grejor. Säljer 2 st gåbord 300 kr st knappt använda. 2 Baby Björn Babysitters en röd/svart en svart/vit rutig 300 kr st. Vi har även musikmobiler Pingu 200 kr.