Quantcast
Till salu inom: ”

gamla ikea soffor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea byrå

Tyresö

Tidigare annonser till salu

Ska nu sälja min 1½ år gamla soffa för köp av ny gemensam. Soffan är i fint skick, ser knappt använd ut! Det är en 3-sits soffa med schäslong som går att byta plats på. Klädseln är mörkgrå av märket Sivik och är avtagbar och tvättbar. Soffan kommer från IKEA och har 10 års garanti. Alla kvitton finns sparade. Storlek Bredd: 282 cm Min. djup: 94 cm Max. djup: 160 cm Höjd: 80 cm Sitshöjd: 45 cm Nypris: 7490kr Endast avhämtning.
Säljer nu mina två Ektorpsoffor från IKEA, en 3sitssoffa, samt en 2sitssoffa. Sofforna är 3 år gamla i sommar, och jag säljer dom då vi ska köpa nytt. Sofforna har lite klösmärken i kanten under armstöden efter vår nyfikna katt, men i övrigt ser dom bra ut, och klädseln går att byta samt tvätta (finns att köpa olika varianter på IKEA). Jag har tyvärr endast bild på tresitssoffan. Men tvåan är i samma färg. Ni ordnar med transport, och ring helst inte efter kl 21 på vardagar, tack. Jag svarar inte heller på mail.
Nu har vi precis köpt en större soffa och behöver sälja bort vår gamla. - Den är cirka 3-4 år gammal och i bra skick - Tyget är avtagbart (tvättat för ca 3 mån sen) - Naturvit färg på tyget - Inga revor i tyget Soffan är trots allt använd så någon liten fläck finns på det tyg som inte är avtagbart. Två Ikea fotpallar i nästa samma färg ingår om så önskas. Mvh Kristoffer
Jag och min sambo har köpt en ny soffa och därför ska den gamla säljas. Soffan är vit, från IKEA och av modellen Klippan. Den är..., ja hur gammal är den egentligen, vet inte, men den är i fint skick i alla fall och två överdrag medföljer. Kuddarna på bilden medföljer däremot inte, de är bara där för att göra soffan extra fin. Skicka gärna ett mail, men snabbast får du tag i mig via telefon.
Jag säljer nu min ett år gamla 2 sits soffa som är köpt på JYSK. Oerhört skön och sparsamt använd. Längt 179 cm Nypris 3999 kr, mitt pris ENDAST 1400 kr Säljer även min perfekta vita tvbänk från IKEA BESTÅ. Den har nu lucka på ena sidan och låda på andra men det finns en lucka till som man kan sätta på om man vill. Endast 500 kr 120 cm lång, 40cm hög, 40cm djup