Quantcast
Till salu inom: ”

gant ryggsäck skinndetaljer väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mörkbrun väska

Göteborg
Säljes!!!

Umeå

Tidigare annonser till salu

Supertuff dkny väska, svart. Har fått mycket fin kritik kring denna väska. Köpt på Åhléns, nypris ca 2000:- Att den är använd syns på det ljusa innertyget. Utanpå är den i Toppskick! Är i tyg med många skinndetaljer. Kraftigt läderhandtag som gör att man kan packa tungt. Stängs med magnet. Sitter super på axeln. Snygg "tyngd" i väskan vilket gör att den ser snygg ut även om den är ynkligt packad:) Kan maila fler bilder om så önskas. Mått: höjd ca 32 cm, längd ca 35 cm (snygg "tyngd" i väskan och ser absolut inte fyrkantig ut) Kan skickas via posten för 60:- extra.
Hej, jag säljer 3st ryggsäckar/väskor tack vare att jag ej har någon använding av dom. Väska nr.1; En militärväska (militärgrön), Bra skick, 3 fack på utsidan, 3 på insidan. Storlek; M Pris 200kr Väska nr.2; En 80/90-tals trunk (blå). Väldigt retro, Snygg och enkel. Storlek; M Pris 200kr Väska nr.3; En enkel dataväska (svart), knappt använd. fack för pennor, dator, block osv. Pris 100kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stor Gant väska för såväl arbete som fritid. Aldrig använts. Storlek: Bredd ca 35 cm, höjd ca 45 cm, djup nertill ca 18 cm Material: ull med läderdetaljer Övrigt: Två läderhandtag samt en justerbar axelrem i läder som är avtagbar. Två fickor med dragkedjor på framsidan samt en ficka med dragkedja på insidan Väskan är även försedd med fyra små metallknoppar i botten som skyddar väskan om du ställer den på marken. Finns fler bilder om så önskas Ordinarie pris: 2 700 kr
GANT FIN RYGGSÄCK MED SKINNDETALJER VÄSKA EN KRONA!!!