Quantcast
Till salu inom: ”

gibson es 175 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Japansk Gibson ES 175 kopia tillverkad slutet av 60 eller tidigt 70 tal. Vet tyvärr inte vad det är för tillverkare då inga namn finns på gitarren. Ser ut som en Ibanez modell men jag vet inte om det är det. Fungerar felfritt, låter bra och är go att spela på. Mickar bytta till retrotron och halsen är rak o fin. Har insett att jag inte är en jazzburk kille så gitarren bytes mot Gibson les paul junior, SG eller hagstöm. Kom gärna med förslag! Alternativt kan jag sälja den för 5000:- möjligtvis bvsa. Ett bra hardcase med halvtaskig passform följer med på köpet. -Jonatan
Vintage/Lawsuit Ibanez 2335 M! Tillverkad 1976 och hör och häpna "den har endast blivit provspelad av oss på Guitar Heaven"! Ibanez svar på Gibsons ES175 med en byggkvallité som ofta slår även Gibson på fingrarna! Skicket är excellent och bättre än de flesta gitrrer som säljs som nya i butiker! En 36 år gammal skönhet som gör att man ryser av välbehag! Du hittar inte en till likadan i samma skick - vi lovar! MINT, MINT, MINT!!!
En vintage guild ce -100 deras motsvarighet till gibsones 175. bra skick orginal förutom stall och avsaknad av plektrumskydd. kanon gitarr nu slipade strängar perfekt till jazz släng på lite tunnare roundwod perfekt till blues och lättare rock och ett bigsby b-6 har du en kanon rockabilly gitarr Usa kvalitet helt jämnförbar med med gibson(kostade ungefär lika mycket)sista året med openbook headstock och grover statite stämmisar 70-talshardcase
Detta är ett helt fantastiskt exemplar från -74/75. Allt original förutom volym och ton rattarna. Just nu sitter classic -57 mickar på. Original medföljer (2 st crome). Gitarren har otroligt fin lack och är i mycket gott skick! Originalcase med följer. Serienumret är C924980 Maila för mer bilder. Inte intresserad av några byten! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Gibson ES 165 Herb Ellis Signature 2004 säljes. Inhandlad på Jam Akustisk i Stockholm 2010. Bygd som en ES 175 men med en flytande minihumbucker i halsläge. Vackert flammig lönn i lock, sarg och bakstycke. Gitarren är i mycket gott originalskick. Fin för jazz men även passande för rockabilly, blues och alternative. Levereras med original Gibson Custom hard case. Kan tänka mig byte till en finare Stratocaster, ES 335 eller liknande. Prisidé 14.500.