Quantcast
Till salu inom: ”

gibson gitarr säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Har en Yamaha RGX1212A kropp (o halls eftersom det är necktru) hängandes i verkstan... påminner om äldre ibanez guror.. Den är lite för metal för mig och jag gillar inte kroppens form eftersom jag är en ''gibson fantast'' Det sitter ingen elektronik i den, men självklart får ni med stall... den finns på säljes tråden också.. och om ni vill köpa den så ska ja ha 2500kr för den. [img:3n7yfais]http://i39.photobucket.com/albums/e196/22frets/DSCF0017.jpg[/img:3n7yfais] [img:3n7yfais]http://i39.photobucket.com/albums/e196/22frets/DSCF0025.jpg[/img:3n7yfais]
Hejsan. Är ute efter ett trådlöst system till gitarr. Det jag suktar efter är att slippa body pack fastsatt på axelbandet, och är helst ute efter ett system så som Samson Airline eller andra liknanade. Samson, så här ska det se ut: (end jack-varianten, inte Strata-typ). [img]http://www.samsontech.com/images/productimages/airLinebass.jpg[/img] AKG har också en fjädrad variant som funkar både som vinklad (Gibson)kontakt och Strata-typ: [img]http://www.jamshop.se/images/items/AKGGB40.jpg[/img] Eller nåt annat liknande system som du har till övers.
Hallå! LTO custom guitars är en firma som bygger custom instrument efter kundens önskemål. Om du har en ide´som du har gått och tänkt på ett tag så kanske det är läge att slå till! Jag utför även ombyggnationer på det instrument du redan har. Lagar och servar alla märken: Gibson, fender, esp, ibanez, jackson, mm. Kolla in på www.ltoguitars.com Mvh Tryggve LTO custom guitars
gibson custom shop es-336 proto. byggd i gibsons första custom shop i nashville. en av 170 gitarrer i världen med "ROADWORN" inbränt. (googla på gibson roadworn auction). gibson sålde alla one-off, prototyper och artist lånegitarrer när dom flyttade custom shoppen. fint skick (8,5-9 av 10). grymt skön att spela, vet ej vilka pickupper som sitter på men de låter fruktansvärt bra :-) investeringsläge? du kommer inte att hitta en till.
Efter flera månader av överväganden väljer jag nu att sälja min Ibanez Vintage S320. Gitarren är underbart skön att spela på och låter riktigt bra! I samband med detta har jag också bestämt mig för att sälja min 12-strängade Ibanez V282. Även denna gitarr låter fantastiskt fint! Som ni ser på bilden så saknas översta E-strängen S320an. Det kompenseras med ett helt komplett Gibson strängpaket! Även ett hardcase ingår. Båda gitarrerna är i mycket fint skick! Först till kvarn!