Quantcast
Till salu inom: ”

gitarr eagle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tänkte kolla om nån är sugen på att köpa min pärla..känns inte 100 % att sälja den då det är min första gitarr..nånsin! Köpte den 2005 och den är fan nästan oanvänd, inte mycket sliten. Har nöstan bara blivit använd hemma, typ använd i repan 2 ggr.. Och så har herr fagerlund vart och pillat på den och fixat ett flååååjd! Och så kan ni få lite kassa mobil bilder på det! Edit: kom igen..sänkt till 3000 riksdaler! lär köpa lite delar till ett bygge :D
Eagle model CC-12 BLACK Säljes tillsammans med Jam gitarrväska Låter väldigt bra och är mycket skön och lätt att spela på. En gitarr som varar länge och som man kan utvecklas med. Laminerad gran i locket standard fullstor modell av mycket god klass. Snygg blanksvart finish. Knappt använd, som i nyskick. Finns att se och hämtas i gävle, brynäs. För mer info ring cindy 076-580 24 94
Hej! Gitarren är en Eagle Gould Les Paul Vinröd och den är sparsamt använd och fungerar bra! vid förfrågan så skickar jag gärna flera bilder på gitarren. Har även en V-amp box som fungerar fint! Gitarren: 1500:- V-amp: 250:- Ring eller maila gärna om du har några frågor! Vänliga Hälsningar Tim Bergman Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill bara se om det finns ett seriöst intresse för denna underbara gitarr. Inte en repa överhuvudtaget. Den har även fått sig en PLEK behandling för bästa möjliga optimering. Jag spelar knappt på den pga tidsbrist och den förtjänar att spelas på. Det finns många superlativ för denna gitarr och det är den som är på bilden. Skickar med en länk för den som vill se och höra hur den låter. http://www.youtube.com/watch?v=_O1JFNnZEV8 Inga oseriösa budare då den är värd betydligt mer än vad jag vill ha för den.
Säljer en Eagle Bruno Parlour gitarr. Liten kropp, ungefär i storlek som en klassisk gitarr. Slotted headstock. Låter rätt ok liten gitarr lite mindre ljud. Finns inte så många av dessa gitarrer som om jag minns rätt togs fram av JAM gitarrer i 6 ex bara, jag har två, så en får gå. inget case tyvärr. Vill ha 1500 för den + frakt Tror bussgods tar 290 ca med försäkring. Går bra att ringa när som helst.