Quantcast
Till salu inom: ”

gratis djur porrfilmer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattunge

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej tyvärr så kan jag inte ha kvar mina fina marsvin på grund av flytt. Först till kvarn maila gärna. Den ljusa är 4mån Venuss en virvel marsvin, men jag har klippt henne, hon är jätte snäll bitts inte,mamma till 0 kullar hon kan springa lite i buren när man ska ta up henne men inget mera. Jupiter är chocolate/golden brun 3mån, är super snäll. Tyvärr inget härstamningsbevis. Bege marsviven är så söta och snälla. Med marsvinen medföljer, Bur 120cm x 60cm x 56cm (LxBxH), Vattenflaska, Foderhållare, dom äter vitkål,morötter och mycket C-vitamin. En klon sax och schampo och borste medföljer Också! Köpta på Djurbutik Palm Zoo 2011.02.01 Adress: Vretgränd 16 75322 UPPSALA Telefon: 018-12 89 00 Dem har de bästa djuren i Uppsala!
Har du en valp mellan 10v - 6mån då är du välkommen på gratis valpträff. Under träffen kommer vi att lägga fokus på att skapa en god relation grundad på följsamhet och uppmärksamhet. Du får lära dig att kommunicera så att din hund förstår. Grunder för sitt, ligg, gå fint i kopplet, inkallning, inte hoppa på folk, inte bita i händer mm. Din valp får socialiseras bland andra valpar och vi går igenom vad som är viktigt att tänka på när man släpper ihop två eller flera hundar som inte tidigare träffats. Din valp kanske är försiktig eller alldeles för burdus? Du får konkreta råd för att hjälpa din hund på bästa sätt. Denna träff hålls under en instruktörsutbildning vilket gör att det är kostnadsfritt. Deltagarna på instruktörsutbildningen är med under valpträffen för att lära sig praktiskt. OBS! Det är utbildningsledaren med 7-årig yrkesmässig erfarenhet som hundinstruktör som håller i träffen! Det finns 3 datum att välja på och du får medverka på alla tre om du vill: 13/2 kl 18,30-19,30 Liljeholmen 16/2 kl 18,30-19,30 Liljeholmen 17/2 kl 15,15-16,15 Upplandsväsby (ridhus)
Hallå där! Jag behöver en hamster, en råtta och en fågelspindel till en inspelning av programmet "Nugammalt", som leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Endast djuren ska medverka i studion, men det är nödvändigt att de kommer med en ägare/skötare. Inspelningen kommer att äga rum imorgon eftermiddag/kväll i Filmhuset på Gärdet. ÄR DU INTRESSERAD? Skicka ett mail för mer information. Yrkeskategori: TV-Jobb Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Vi söker dig som har husdjur av något slag och vill medverka i en pilotinspelning med ditt djur. Skriv några korta rader om dig och om ditt djur så hör vi av oss och berättar mer om du passar det vi söker. Yrkeskategori: Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Vi på Partaj söker djur till en sketchinspelning nästa fredag (den 20 mars) Vi söker en hund, två sköldpaddor och en guldfisk. Om du har något av dessa djur som du tror är cool med att ställa upp på detta tveka inte att höra av dig! /Partajgänget Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.