Quantcast
Till salu inom: ”

handgjord pedersen cykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Kungs cykel

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mkt välbyggd med fantastiska detaljer! Svart (originallack) ramkonstruktion i fackverk. Rostfria stålskärmar liksom fälgar och ekrar, franska "Maillard" med "Sachs Torpedo"-nav bak (3-vxl), kedjeskydd och justerbart stöd i metall, lås "Basta" med två (samtliga) nycklar, styret är ett franskt "Belleri" vilket pryds av en vacker dansk handgjord ringklocka i mässing. Bakre hjulet tas enkelt av m h a en snabbkoppling, mod stor vingmutter. Sittställningen är bekväm - en mjuk sadel som tillåts flexa i och med läderremmen som förankrar den i ramen. En unik, tjusig cykel att glida fram uppå - för Dig med kortare ben än jag (181 cm lång). Cykeln är gissningsvis ca 30 år gammal och endast sparsamt använd (däcken är troligen de som originalmonterats, likväl felfria). Ett mycket gott skick utlovas! Eventuellt kan leverans ordnas.
Unik cykel av mod Pedersen från Christiania, Danmark. Svartlackerad ramkonstruktion med lädersadel (behöver bytas). Obs - är en en originalcykel (som visas på bilden), dessa kostar 35 000 kr. Läderinfattade beige handtag. Fantastisk cykel att synas på för den som vill väcka lite uppmärksamhet på sommarturen. Har varit en kär kompanjon i många år men behöver nu en cykel där en barnsadel kan monteras. Cykeln är i behov av en lättare renovering. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
HANDGJORD DANSK CYKEL PEDERSEN TOTALT RENOVRERAD ENLIGT BILD . MÅSTE FINJUSTERAS . SÄLJES TILL HÖGSTA BUD . SKAMBUD KOMMER EJ BESVARAS!
Handgjord Mr Pedersen Tandemcykel med dubbelstyrning säljes! Växlar,lysen och cykelkorg! Pris: 3500kr eller bud