Allt till salu inom "downhill cykel"

Sortering:
Downhill cykel
Falun
5 dagar

Downhill cykel Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
downhill
Enköping
6 dagar

downhill Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Mountainbike  ·  Göteborg

Morewood izimu DH Downhill FR

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Morewood izimu Downhill cykel storlek short (passar upp till 185cm ca) bara bra delar på den, perfekt till bikeparken eller pushbike. komponenter: boxxer Team + directmount fox dhx 5,0 spank fälgar på atomlab nav x9 växel och reglage e13 kedjestyrare holltzfelt vevar atomlab pedaler burgtec styre formula bromsar bra skick nybytta lager i framhjul, bromsarna behöver dock luftas pris endast 18000kr eller kom med rimligt bud. billigare vid snabb affär.
18 000 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Kronobergs län

Kona Stinky

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Då var det dax att sälja min cykel. Bakdämpen är nästan helt ny. Kostade 5 000. Downhill däck & slang både fram och bak är bytta samtidigt som bakdämpen. De är körda med 5-6 gånger. Oljebromsar och 180 mm laglängd på framdämpen. Det sitter helt nya bustningar på där bak som aldrig är körda med. Fler bilder skickas om så önskas. Nås på mobilen efter 15:30 på vardagar. (0732313998) Nås på hemtelefonen efter 16:00 på vardagarna. (043323121) Mvh Marcus (:
7 500 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Hallands län

Scott Nitrous downhill cykel

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Nu ska jag sälja min cykel för jag har köpt moped istället. För mig har den funkat bra, jag har haft den i ett och ett halvt år. Jag är ca 180 cm lång och den passar bra till mig. Man får lite extra grejor med, ex en trådlös cykel dator. Har varit på service, ny bakbroms och växelvajer. Ring eller mejla för mer info. Billigare vid snabb affär.
5 500 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Gävleborgs län

Scott Nitrous ten. Downhill

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej Köpte en dh-cykel i höstas. Men då jag helst cyklar stigar, och nu tränar inför mtb-vasan i sommar har jag kommit fram till att den inte är något för mig. Hur som helst. Det är en Scott Nitrous Ten i bruksskick. Lite repor och så på ramen, men funktionen är det inget fel på. Säljes eller bytes mot en Allmountain med hardtail. Mejla hellre än ring. Som egenföretagare ringer telefonen mer än tillräckligt.
6 500 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Linköping

Kona stinky

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjena! Måste nu bli av med min downhill! Har använt den 4-5 gånger alltså som ny! Nypris 18000 Skulle vilja ha 10000 men kan tänka mig gå ner i pris vid snabb affär ! Har bytt styrstam till NS-bike och handtag får med original styrstam får även med en fram gaffel som läcker vet ej om den går att laga men får med den vid rätt pris ! Mvh Marcus
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj