Quantcast
Till salu inom: ”

himalayan kattungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kattunge

Uppsala
Kattungarna

Vellinge
Kattungar

Halmstad
Kattunge

Östra Göinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

få dessa två söta humör, intelligenta och i allmänhet mycket social och goda kamrater. registrerade med stamtavla och vaccinerade med veterinären. jordbruk med papper och dokument De är mjuka, lugna, och söt-härdat, men de har en lekfull sida också. Liksom siames, Himalayans älskar att apportera, och en bit skrynkligt papper eller en kattunge leksak kommer att underhålla dem i timmar. Himalayan är hängivna och beroende sina människor för sällskap och skydd. De längtar tillgivenhet och älskar att bli klappad och välvårdad 4 månader gammal och är redo för nya erfarenheter.
Född två lockigt litet mirakel. I kullen efter just den perfekta nya hemmet. söker ett hem där de kan få lite extra omvårdnad. De är fantastiska keliga sociala, lockiga själv och super busiga dvs typiska Cornish Rex. S * ErsRexellent Handsome Hans
Bedårande liten flicka nu redo för sin nya jul hemma. hon hem upp och väl socialiserade bland barn och andra husdjur. hon är mycket frisk, aktiv och älskar att ge kyssar. Hon är vaccinerad och veterinär kontrolleras och kommer med alla sina papper. få henne nu och få massor av glädje och roligt att dina nära och kära i jul.