Quantcast
Till salu inom: ”

perser norsk skogskatt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattinköp

Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Lev.klara norsk skogskatt/perser Pappan är 87% perser och resten Norsk skogskatt, mamman är 50/50. Leveransklara Kattungarna (14v), är mycket sociala/tillgivna och vana vid barn. Felice (svart/brun) Selma: (svart) Vid leverans är dom avmaskade och givetvis är dom endast uppfödda på högkvalitativt kattfoder. Bilderna är tagna den 9/10. OBS! Vi lägger väldigt stor vikt vid att köparen är seriös och att katten får en trygg framtida tillvaro.
Ska nu sälja världens underbaraste lilla kille på 8v. Handpenning kan läggas nu på 1000kr. Men han släpps inte förs 12v. åldern. Handpenning betalas inte tillbaka vid ånger. Rumsren och avm. En social och gosig kille som älskar att vara med. Van vid hundar,barn och andra katter. Mamma är ren perser med stamtavla och pappa 75% perser och 25% Norsk skogskatt. Han frisk och livlig kille med torra fina ögon. Önskas vet.bes, chip och vacc så är priset 3500kr. Mycket noga med rätt hem. Endast seriösta! Varmt välkommen att ringa eller maila.
måste nu bli av med mina 2 bäbisar pga att jag har för många katter.just nu är dom innekatter för det finns ingen möjlighet att ha dom ute för jag bor bredvid riks vägen.persen har stamtavla och är kastrerad,och den andra en hon katt. finns det nån snäll person som skulle kunna ge dom mycket kärlek och ett hem skulle jag vara mycket tacksam.priset är inte det viktigaste utan ett bra hem.
Har en kattunge som vill ha ett nytt hem. Det är en hona som är korsning mellan Perser och Norskskogskatt. Hon är långhårig svart med röda inslag, fin färg och lite ovanlig. Hon är rumsren, äter både mjuk och hårdmat. Är avmaskad, pigg och mycket välmående. Vill att hon kommer till ett kärleksfullt hem med möjlighet till utevistelse. Hör av dig om detta är katten du söker, hon är leveransklar den 17 oktober då hon är 12 veckor gammal.
PERSER/NORSK SKOGSKATT BLÅ SKÖLDPADDA Min Perserhona (sköldpadda) blev dräktig när jag passade en blå Norsk Skogskatthane. Hon smyglöpte tydligen. Det hela resulterade i endast 1 underbar, ljuvlig, mjuk och gosig liten varelse, 1 BLÅ SKÖLDPADDSHONA. Myspysan är nu 12 veckor och det är dax för henne att flytta hemifrån. Hon är rumsren och avmaskad 2 gånger. Pris: 500 kr 0413 - 322 80