Quantcast
Till salu inom: ”

hundburar skåne säljes

Hundbur

Hässleholm
Hundbur

Skåne län
Hundbur

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Hej har en mim hundbur i storlek M med dubbla dörrar och även skiljevägg ifall man ska ha den till två hundar. buren är endast använd i 3-4 månader tack vare att jag fick göra mig av med hunden på grund av jobb och flytt. buren köpte jag på zoo äffären utanför lomma för 6495:- jag vill ha 4000 för den och då får ni även med en mjuk dyna som passar buren som man bara kan spola av ifall något skulle hända. T.ex. spyr eller kissar i buren
4 st däck 17" 215/40 70" nypris 1395 kr/st nästan helt nya har endast rullat 100 mil sitter på MIM fälgar som har skavmärken. nu endast 3500 kr för alla 4. 1 st dogman hundbur 90x 55 cm höjd 63 cm endast använd ett fåtal gånger 400kr 1 st sängram till dubbelsäng i almoge med 2 st tillhörande sängbord och 2 st vägglampor 500 kr. Vänligen ring då vi sällan kollar mailen
Dogman Stålbur Sluttande 77,5 x 48,5 x 57 cm i nyskick. Stålburen är en hundbur med en sluttande sida, perfekt för t.ex. halvkombin. Den har tätare galler, rundade hörnor och en djup plastbotten som är lätt att rengöra. Hundburen har dörrar med säkerhetslås som gör det svårt för hunden att öppna dörren inifrån. Buren är lätt att fälla ihop och bära med sig med det medföljande handtaget. Taklängden på hundburen är 46 cm.
Det är med sorg i hjärtat som jag nu måste hitta ett nytt hem till min hund pga allergi i familjen. Han är helt underbar. Han går ihop med andra hundar både honor och hanar. Han är van vid katter och är väldigt barnkär. Nu letar jag ett kärleksfullt hem till honom. Är du den rätte? Det finns även en stor hundbur som vi säljer för 1500 kr 2 stora säckar fin hund mat. Båda för 700 kr. ( 15 kg i varje säck )
Säljer en hundbur som använts till min rottweiler. Passar bra till både stor och liten hund. Har inte inläggskivan kvar utan har använt mig av filtar. Min hund gillade buren när den användes. Den fungerade som hennes "safe place". Har ingen användning för den längre. Köptes för 1000:- jag säljer den nu för 300:- Först till kvarn. svarar jag ej på tele så tala in ett meddelenade eller skicka ett mail. Mailen kollas flera gånger dagligen ------OBS------ det är inte min bur på bilden men det är en liknande modell.