Quantcast
Till salu inom: ”

hundvakt göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundvakt
F

Tidigare annonser till salu

Det krävs mer tid och energi än vi trodde att ha hund, känner därför att vi vill hitta ett nytt hem till AKILLIS. Han är 11 MÅNADER så han är fortfarande rätt "valpig".Han har aldrig visat några tecken på aggression varken mot människor eller andra hundar.Han är van vid barn och älskar när han får vara med. Vi vill att ni som tar över ska vara hundvana så att ni vet vad ni ger er in i. Alla som har hund behöver nån gång ha hundvakt och vi ställer gärna upp och är det till Akillis. PRIS KAN DISKUTERAS, Det viktigaste är att AKILLIS får det riktigt bra! Mejla och fråga om ni undrar något.
Nathalie heter jag och är stolt matte till en liten chihuahua/papillon hane vid namn Gucci. Gucci är en 18 månader gammal glad kille som nu behöver någon som kan ta hand om honom när matte går i skolan. Han älskar barn och är mycket glad i andra hundar. Då det börjar bli Väldigt ont om tid ser jag gärna att du som är intresserad ringer eller skickar ett sms. Både "dogwalking" och dagmatte är intressant! Hör av dig snarast om intresse finns! Ersättning diskuteras.
Vi letar efter en person som kan ta hand om vår hund när vi jobbar. Det kommer att vara en 3 månader gammal småhund. Du har erfarenhet och gärna referenser. Du älskar givetvis hundar, men har helst inte unga barn hemma. Vi bor på lindholmen så vi ser gärna att du inte befinner dig allt för långt bort. Mejla vid intresse, vi kan prata om detaljer och pris då.
jobbar du nätter och behöver hjälp med att få ihop vardagen då kan du lämna din hund hos mig måndag-Fredag så får den vara med mig i vardagen och träna och gå skogspromenader. ersättning kommer vi överens om. är hundvan,uppäxt med rottis och haft egna stora hundar. träning av hund kan jag också göra mot att den är hos mig på veckor under träningsperioden. Endast en hund mottages! OBS! ÅKER INTE UT HOS FOLK OCH PASSAR HUNDAR!