Quantcast
Till salu inom: ”

hundvakt umeå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Jag skulle behöva en hundvakt på dagarna då jag nu ska börja den 4 april en undersökterske utbildning. Min hund är en Rottweiler men det är lite Schäfer i henne. Men det är världens bästa hund! Lyssnar och drar inte i kopplet om man använder noskoppel. Känner du får att hjälpa mig eller har några frågor så tveka inte att skicka ett mail. Jag bor i Umeå på Marieberg så det vore en fördel om du bodde i närheten! Mvh Camilla
Hej, Vi har en charmig och snäll, snart 13-årig, Welsh Springer Spaniel som vi söker en dagmatte för alla vardagar (under arbetstid). Han är fortfarande riktigt pigg och glad, men kräver nu inte så mycket motion utan är i behov av att ha sällskap. Låter det här intressant hör av er till oss för mer information. Vi bor på Berghem i Umeå men är villiga att lämna och hämta honom inom stan. Ersättning efter överenskommelse. (dagmatte, hundvakt)
Hejsan! Är en 25-årig tjej som bor i Umeå centrum, jag älskar djur , framförallt hundar och därför letar jag en/flera hundar jag kan rasta och ha sällskap av kvällar men även helger! Helgerna kan jag även ha hunden hos mej över natten! Jag är hundvan och har växt upp med hund, så stor som liten spelar ingen roll! Mån-fre kan jag ha din hund efter kl. 15 och du får gärna bo i stan då jag inte har tillgång till bil! Hoppas vi hörs!
Jag är en hundtokig tjej på 13 år. Då jag inte har möjlighet att ha en egen hund skulle jag vilja ta hand om diner hund en eller ett par veckor i sommar, några dagar går också bra dygnet runt. Vi är en kärleksfull familj som är hundvana och har en stor gräsmatta där hunden kan springa och busa. Jag planerar att gå på egna promenader så därför får inte hunden var alltför stor och stark.
Hejsan! Eftersom att jag precis flyttat till Umeå så är jag nu i behov av hundvakt några dagar i veckan åt min 1-åriga Sankt Bernhards tik. Jag jobbar skift och skulle därför vara tacksam om någon kunde gå en liten promenad med henne dom dagar jag inte är hemma. Hon är väldigt snäll och lättsam, men trots det stor och stark, så hundvana är ett plus! Hör gärna av dig så får vi prata mer! /Karin