Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare umeå säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söker medryttare till min 19-åriga arabvalack. Han är genomsnäll i all hantering, pigg och glad att rida. Tränad och tävlad i klassisk dressyr, på senare år mest akademiskt riden. Sparsamt hoppad pga. mitt ointresse. Står i Röbäck. Tillgång till ridbana 100 meter från stallet, avgiften betald. Söker en medryttare med många års rid- och hästerfarenhet. Låter detta som nåt för dig? Mejla mig med information om dig själv så hör jag av mig om det låter intressant! Behöver hjälp 1-2 dagar i veckan mot en del av stallhyran, ca 400kr. Hälsningar Elin
Jag har en vbl valack på tio år som jag nu söker medryttare/delfodervärd till ett par dagar i veckan. Han är ganska nyligt inriden, rids i skritt och trav och har börjat på att jobba i form, mycket trevlig och snäll häst att rida men bör ju ändå ses som rätt grön. därav ser jag helst att du har en ganska god ridvana. okomplicerad i all hantering! ca 167 hög dock ej viktbärande. mot del i stallhyra. står i röbäck. ring för mer info.
Hej! Jag heter Lisa och är 26 år. Jag har ridit på ridskola i ca 1,5 år, har även varit medryttare en kortare tid. Jag söker en lugn och snäll häst att rida 1-2 ggr/vecka. jag har körkort och oftast tillgång till bil men jag ser helst att hästen inte står så långt ifrån Umeå. Tillgång till ridbana är ett plus, men inget krav. Låter det intressant eller om du vill veta mer så är det bara att mejla mig!
Jag söker nu efter en medryttare/skötare till mitt 12 åriga varmblodssto. Du bör ha tillgång till körkort/bil alternativt tillgång till skjuts ut till stallet. Du ska vara flexibel med dagar och alltid se till hästens bästa samt kunna ta ansvar. Skriv och berätta om dig själv och din erfarenhet så hör jag av mig om mer information närmare hästen och vad jag söker efter, om du låter som någon jag söker. Jag vill inte ha något betalt. Hästen står 3 km norr om Umeå.
Jag söker en medryttare till frieser/arabkorsning, 7år gammal och ca 155cm i mankhöjd. Du ska vara erfaren, bestämd, orädd och van vid hästar som testar sina ryttare vid uteritt - hon har väldigt bråttom när man rider hemåt och taktar gärna. Hon kastar inte av eller skenar!! I övrigt är hon trafiksäker. Hon är en pärla i stallet, älskar pyssel, glad&positiv och lätt att rida i manege. Hon är uppstallad i Innertavle, där finns manege. Utebanor vid annan årstid än vinter. Bussförbindelserna är goda. Jag behöver hjälp 2-3dagar i veckan. Ring om detta låter intressant.