Quantcast
Till salu inom: ”

hopfällbar transportbur hund tyg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hundbädd

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pluto Premium enkelskrå transportbur med förstärkta ribbor för stabilare bur. Grind i båda gavelstyckena. Madrass för lite mer komfort för hunden. Lättstädad, extra tjock och djup plastlåda. Klämmor i galvaniserat stål. Large, Mått: 92x57x66 cm Endast 10 cm hopfälld. Vikt: 12 kg Passar medelstor hund. Jag hade min Golden i denna. Pris: 700:- inkl madrass eller bud Mjuk utställningsbur som har nät för bra ventilation. Nät"grind" på framsidan Möjlighet att ha upprullat/stängt tyg på sidorna och fram för att hunden ska få lugn och ro. Mjuk madrass i botten. Väska med handtag för att lätt bäras. Passar för normalstor hund. Jag hade min Golden i den. 500:- eller bud Eller 1000:- för båda Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Helt oanvänd transportbur för hund säljes. Inköpt på Arken Zoo. Soft Crate tillverkad av Hurtta (Finland) Mått:70x52 cm. Höjd 52 cm Lös ullig dyna, avtagbar väska att hänga på sidan, ett fack med dragkedja på ovansidan. Tyget är I kraftig nylon med nät på sidan och upptill. Stålställning med handtag. Hopfällbar. Nypris 549.- Säljes för 350.- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ny oavänd hopfällbar transportbur i kraftig bävernylon ink vatten/mat skål till hund. L 81 X H58 X B58 Nypris 970 kr Åke Handler Ytterhogdal 0703157713
Hopfällbar transportväska för hund eller katt. Väskan har en inre ställning i metall som gör den stabil och hållbar. Väskan är 50 cm djup, 32 cm bred och 32 cm hög. Tyg som är lätt att torka av och hålla rent, kamouflagemönster på partier på utsidan. Väskan är använd endast ett fåtal gånger så den är som ny!
Blå tyg Längd 70 cm×bredd 52×höjd 52 Hopfällbar,2 fickor för förvaring 300 kr Gallerbur , hopfällbar Längd 77cm× bredd 48×höjd 57 Brickbotten, 2 dörrar 300 kr