Quantcast
Till salu inom: ”

hus dalby säljes

Dalby 21C

Uppsala län
Dalby 325

Västra Götalands län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Villa uthyres i dalby. 2 mil sydväst om uppsala. Stor gemensam trädgård. Ca 90 m2, 4 rok. Tillträde runt 1 augsti 2011. Nära bussförbindelser. Hyresgäste(n)rna) ska helst vara medelålders. Ej hundrädda. Svensk talande. Inga studenter. Helst några som har planer på att bo där ett tag, inga korttids boende alltså. Månadshyra 4500kr För mer info så maila. Beskriv er själva. Ange tele nummer så blir ni kontaktade om vi anser er intressanta.
Vi är en trevlig och skötsam familj bestående av: ELIN: 31 årig sjuksköterska som arbetar natt på SUS Malmö och som, i snart ett år, är gift med: VIKTOR: 32-årig sjuksköterska som arbetar på SUS Lund i vanliga fall men är tom 1/8 pappaledig med yngsta barnet. MAJA: Snart 4-årig busunge som går på gymnastik och som precis lärt sig simma. MALTE: 1-årigt busfrö som väntar på att börja förskolan 1 aug. Vi har ordnad ekonomi, fasta tjänster, inga betalningsanmärkningar. Snälla du, har du ett hus, radhus, marklgh så hör av dig till oss! TACK! :-)
Liber. 1962. 40 s. Inbunden. Klotryggband. Mycket gott skick. Lite nött pärm. Illustrerad. "Våra märkligaste fridlysta områden är nationalparkerna. Den nordligaste är Vadvetjåkko i norra Lappland, den sydligaste Dalby Söderskog i Skåne. I en nationalpark får man inte bygga vägar eller hus. Man får heller inte hugga skog eller plocka växtger. Däremot får man ströva omkring i markerna och njuta av den enastående naturen. ... berättar om de olika områdena. Boken ger också svar på frågan, varför vi överhuvudtaget har nationalparker. Den är rikt illustrerad i både svartvitt och färg och varje nationalpark presenteras också med en karta."
Jag söker lägenhet/hus att hyra i Södra Sandby eller Dalby. Helst 3 rum men ALLT kan vara intressant! Max hyra är 8000 (inkl värme) och jag vill hyra omöblerat. Bra om det finns möjlighet till parkering. Jag är en kvinna på 40, ordentlig, skötsam, rökfri, djurfri och har fast jobb. Mina två härliga grabbar på 3 och 8 år ska bo med mig varannan vecka. Jag nås endast via mail.