Till salu inom

"hus dalby säljes"

Sigtuna
Igår

Jordfräs

1 500 kr
Blocket.se
Butik Helsingborg
Igår

Bastian Loungegrupp | JUST...

10 995 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Siemens Spis med induktion...

3 500 kr
Blocket.se
Spanien
Igår

Orihuela - Los Desamparados

1 115 459 kr
Blocket.se
Håbo
Igår

Braskamin vattenmantlad ved...

6 995 kr
Blocket.se
10 månader

rum uthyres!

4 000 kr
Studentlya.nu
Haninge
Igår

Nätt rottinggrupp, 2 stolar...

1 400 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Året runt boende uthyres

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Villa uthyres i dalby. 2 mil sydväst om uppsala. Stor gemensam trädgård. Ca 90 m2, 4 rok. Tillträde runt 1 augsti 2011. Nära bussförbindelser. Hyresgäste(n)rna) ska helst vara medelålders. Ej hundrädda. Svensk talande. Inga studenter. Helst några som har planer på att bo där ett tag, inga korttids boende alltså. Månadshyra 4500kr För mer info så maila. Beskriv er själva. Ange tele nummer så blir ni kontaktade om vi anser er intressanta.
0 kr
Blocket.se

Trevlig skötsam familj söker bostad i DALBY

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en trevlig och skötsam familj bestående av: ELIN: 31 årig sjuksköterska som arbetar natt på SUS Malmö och som, i snart ett år, är gift med: VIKTOR: 32-årig sjuksköterska som arbetar på SUS Lund i vanliga fall men är tom 1/8 pappaledig med yngsta barnet. MAJA: Snart 4-årig busunge som går på gymnastik och som precis lärt sig simma. MALTE: 1-årigt busfrö som väntar på att börja förskolan 1 aug. Vi har ordnad ekonomi, fasta tjänster, inga betalningsanmärkningar. Snälla du, har du ett hus, radhus, marklgh så hör av dig till oss! TACK! :-)
0 kr
Blocket.se

Våra Nationalparker

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
Liber. 1962. 40 s. Inbunden. Klotryggband. Mycket gott skick. Lite nött pärm. Illustrerad. "Våra märkligaste fridlysta områden är nationalparkerna. Den nordligaste är Vadvetjåkko i norra Lappland, den sydligaste Dalby Söderskog i Skåne. I en nationalpark får man inte bygga vägar eller hus. Man får heller inte hugga skog eller plocka växtger. Däremot får man ströva omkring i markerna och njuta av den enastående naturen. ... berättar om de olika områdena. Boken ger också svar på frågan, varför vi överhuvudtaget har nationalparker. Den är rikt illustrerad i både svartvitt och färg och varje nationalpark presenteras också med en karta."
70 kr
Bokbörsen.se

Bostad Södra Sandby/Dalby

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag söker lägenhet/hus att hyra i Södra Sandby eller Dalby. Helst 3 rum men ALLT kan vara intressant! Max hyra är 8000 (inkl värme) och jag vill hyra omöblerat. Bra om det finns möjlighet till parkering. Jag är en kvinna på 40, ordentlig, skötsam, rökfri, djurfri och har fast jobb. Mina två härliga grabbar på 3 och 8 år ska bo med mig varannan vecka. Jag nås endast via mail.
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj