Quantcast
Till salu inom: ”

hus fränsta säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mitt hus som har 2 sovrum på övre våningen. Markplan har vardagsrum,kök och toalett med dusch. I källaren är det pannrum, tvättstuga och matkällare.Det är vedeldning och möjlighet till olja. Tomten är 1025 kvm. och har äppelträd och vinbärsbuskar. Det finns ett förråd med kallgarage. Mycket lugnt område och nära till affärer, dagis, skola F-9, badhus med träningslokaler och slalombacke (Getberget) Ett hus med möjligheter.Kontakta mig på mobiltelefon så berättar jag och visar.
Har en elgrill av märket obhnordica endast använd en höst. finns i fränsta. En grill på stativ i svart och silver för dig som vill grilla maten med direktkontakt. Har stor grillyta som gör det smidigt att bjuda många. Det höga locket med ångventil fungerar bra för grillning av hela köttstycken.
Jag skall sälja mitt hus. Övervåningen har 2 sovrum och hall. Markvåning har vardagsrum, kök och hall.Entre´n är utbyggnad med toalett och dusch.Källaren har pannrum, tvättstuga och matkällare. Vattenburen värme, vedeldning med möjlighet för olja. Uthuset har ett litet förråd och utrymme för fordon.Trädgård med äppelträd och vinbärsbuskar. Mycket lungt läge, nära till affärer, dagis, skola och badhus. För mer information ring 070-365 44 05