Quantcast
Till salu inom: ”

hus uthyres torslanda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trevligt hus i barnvänligt område. 10 minuter till Volvo PV med bil 2 minuter till busshållplats Förskola i området. Nedre plan Kök renoverat 2010 Hall med golvvärme renoverad 2010 Badrum renoverat 2011 Golvvärme, eluppvärmd spegel, takdusch Vardagsrum med parkett Tvättstuga med tvättmaskin/torktumlare från 2010 och torkskåp Altan på framsida med morgonsol och förmiddagssol Altan på baksida med begränsad insyn och tilltagen markis från 2010, kvällssol Garage Trappa med parkett Övre plan Parkett i allrum Helkaklat badrum med bad/duschkabin Parkett i sovrum Plastmatta i två sovrum
Litet men påfallande trivsamt hus vid vattnet i Torslanda exakt två mil från Järntorget, uthyres f.o.m 1:a november. 60 m2 rustik inredning utifrån storstuga, sov/arbetsrum samt sovloft. Vedeldad kamin. Moderna bekvämligheter. 5.115:-/mån. Extremt tyst område, enbart en eller annan mås hörs bland övriga naturljud. 700 meter till buss i Sillvik och 2 km till buss Hornkamsgatan. Busstid till Järntorget alt NE-platsen mellan 30-45 minuter beroende på alternativ. De flesta cyklar eller moppar i trakten. Ett flertal bilder kan rekvireras.
Jag är en kvinna på 47 år m en son på 13 år som söker någonstans att bo pga ändrade familjeförhållanden. Fast anställning inom Gbg:s stad, ordnad ekonomi, skötsam! har inga problem att lämna 3 mån hyra i förskott!! Ev följer liten hund m. Vi har ett hus som ska säljas men jag vi kan flytta in omgående! Lägenhet el litet hus - hela Gbg:s stad är intressant men va tvungen att välja ett område. Torslanda ligger högst på "önskelistan" då jag bor där nu! Vänligen maila el ring!
Radhus i Torslanda uthyres under Gothia Cup. Huset är fräscht, renoverade badrum, kök och toalett.3 sovrum med 2 st 105 sängar samt en dubbelsäng. Altan med kvällsol och grill. 40" TV med 18 kanaler. Tvättstuga, micro, induktionshäll, m.m. 3km till havsbad, gångavstånd till Torslanda Torg med butiker och mataffär. 200m till busshållplats som tar 25min till centralstationen. Närhet till Göteborgs norra skärgård med färjor till Hönö och Öckerö. Jag förbehåller mig rätten till att hyra ut till de jag bedömer lämpliga.
Vi hyr ut vårt gårdshus från 1 september. Det har två rum och ett kombinerat kök/vardagsrum samt wc/dusch. Huset ligger på samma tomt som vår villa. Den har en egen insynsskyddad uteplats som vätter åt naturen. Huset ligger mycket lantligt nära både hav och skog. Ca 20 minuters promenad till närmsta busshållplats. I hyran ingår el och uppvärmning. Observera att huset är möblerat. Goda referenser och en depositionshyra krävs. Är du intresserad? Skriv då i ett mail om vem du är.