Quantcast
Till salu inom: ”

hyra hus på gård södermanland säljes

Hus/torp hyres

Eskilstuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Södra flygeln inom Marietorps gård består av en större och en mindre lägenhet med separata ingångar och uteplatser. Den större lägenheten blir ledig för uthyrning den 1 oktober 2011. Lägenheten är 4 rum och kök i två våningar med vardagsrum, stort kök och toalett bottenvåningen samt 2 sovrum, allrum och badrum med toalett övervåningen. Lägenheten har också en grovingång med utrymme för tvättmaskin. Uppvärmning sker genom el. Luftvärmepump installerades 2008. Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. 6200 kr per mån kallhyra. Kostnad för elförbrukning tillkommer.
Lägenheten är inbyggd i en lada uthyres till en skötsam hyresgäst. Huset ligger strax utanför Gnesta en gård. 3rum och kök 70m2 med möjlighet att hyra även övre våning som består av ett stort vindsrum med egen badrum +30m2. Tillhörande en trädgård med både fruktbuskar och träd. En vis trädgårdsskötsel kräves. En del möbler kommer lämnas kvar och den som flyttar in få överta en canal digitalabbonemang. Kallhyra 5000kr Inflyttning 1Nov. Skriv o berätta om dig själv så hör jag av mig. Goda referenser krävs.
Radhus uthyres eller säljes i Åkerberga. Uthyres: 6mån - 1år from 15102011. Lugnt och barnvänligt område nära Åkers Kanal, Centrum, Skolor, Dagis och bra kommunikationer. Fin uteplats mot gård/lekpark, insynskyddad altan baksidan. Hyra 11.000:-/mån inkl. Garage i länga, vatten, Kabel TV: Tele2 basutbud, sophämtning, plogning m.m. Tillkommer (beställes och bekostas av hyrsegästen) gör El, Bredband, telefon samt fler kanaler. Uthyres omöblerat. Maila vid intresse. Säljes för 2.195.000:-. För mer information kontakta HusmanHagberg i Åkersberga Telefon: 08-540 220 23.
Hyr sommarhus i nära Åarhus - Randers - GrenåHuset liger i Hadsten stad Huset är 68 m2 , 3 rum o kökkenStort storarum,sovrum og et börnrum,Huset liger vid natur och skog 1 till 2 km till afärensov plats till 5 plus vis du har en maddras kan man vara opp till 9 personer. 4500;skk en vecka. ta 2 veckor för 7800;svkBilder kan sändas till er mailVis du skal till Djurs- sommarland och Lego-land,BonBon-Land.Tivolifriheten i Århus, Raners- regnskog.Ring till Robert nummer 0723505113Huset kan hyras från 120401Skriv till mig så sänder jag bilder till er på huset
Du som önskar att bo landet och mitt i naturen, finns nu detta trivsama hus för uthyrning till mindre familj. Huset ligger utanför Kjulaås mellan Aspesta Gård och Harby Gård. Huset är renoverat med god isolering. Tak, fönster och ytterpanel är nyrenoverat. Invändig renovering genomförd nyligen. Har ni hund och är intreserad av jakt och natur finns det goda möjligheter för detta. Huset ligger en stor, enskild och trevlig tomt med tillhörande bod. Huset finns tillgängligt from 1/5-12 Ni som är intresserade skicka intresseanmälan med personuppgifter och bakgrundsinformation. Upplysning om ekonomi och referenser kommer att efterfrågas.