Quantcast
Till salu inom: ”

hyrköp hus säljes

Hus villa

Värmlands län
HUS

Dalarnas län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu provar vi på nytt om det finns nån där ute som har det vi söker. Vi är på jakt efter gård/hus som vi vill hyrköpa av någon. Ett plus är om det finns möjlighet till att ha häst. Renovering är inget problem. Allt är av intresse, så tror du att du har det vi söker eller bara vill berätta om vad du har att erbjuda så tveka inte att skriva!
Vi söker ett hus/gård i och runt Borlänge med omnejd, max 3-4 mil från Borlänge! Vi som söker är en skötsam barnfamilj med ordnad ekonomi! Är egenföretagare inom åkeribranschen så utrymme i närheten av huset skulle inte vara helt fel, men inget måste! Är främst intresserad av ett hyrköp! Renovering inget hinder då jag har både kunskap och vilja! Ring eller maila! Tele Mathias: 070-3650789 Tele Marika: 0700-598146
Superfräscht duplexhus ca 2 km från centrum i Torreveija uthyres för kortare eller längre tid. Fullt möblerat med AC, 3 sovrum med 5 bäddar. Ett badrum. Kök och vardagsrum. Två terrasser. Soligt läge hela dagen. Ligger 10 minuters gångväg från havet, matbutik, shoppingcenter, vattenland, golf, casino m.m. Finns tät och bra bussförbindelse till citykärnan och andra delar av stan hela året. Stor pool finns inom området. Ett mycket lugnt område med trevliga bofasta grannar. Pris per vecka 3000 sek. Långtidsuthyrning 1.500 sek per vecka. Huset går även att hyrköpa eller friköpa direkt. Det går isf via auktoriserad mäklare för en snabb och korrekt affär. Pris diskuteras.
Entreplan, liten hall, lite större hall innanför, toa, kök med nya vitvaror, stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till altan med elektrisk markis, ett mindre sovrum och ett större sovrum. våning 2, största sovrummet och två stora förråd (övervåningen kan kallställas om man vill) Källarplan, stor tvättstuga, fint badrum med badkar,matkällare, 2 mindre rum och ett stort förådsrum med källarutgång. kallhyra 2000 kronor eller hyrköp kan diskuteras. men helst vill jag sälja såklart! kom gärna med bud, om ni är intresserade av att köpa. kan bli mycket billigt vid snabb affär!!!
Hej! Vi söker ett hus omgående pga att vi misstänker mögel i vårat nuvarande hus och vill därför flytta så fort som möjligt eftersom vi har 3 små barn. Huset vi söker måste vara på minst 5 rok och helst vattenburen uppvärmning. Vi söker i och runt kramfors. Möjlighet till hyrköpes önskas. Småfix på huset är absolut inga problem. Har du huset för oss? så hör av dej i sånna fall :) Priset är skrivet som kallhyra. Ring, maila eller smsa de är vilket som :) MVH