Quantcast
Till salu inom: ”

ikea soffa halland säljes

IKEA Arv

Umeå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vägglampor

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en kramfors 2-sits soffa eftersom jag flyttat ihop med min flickvän. Vi har istället skaffat en större soffa, och har därför inte plats med denna soffan längre. Jag har haft soffan i cirka 1,5år, den är i bra skick och är mycket bekväm. Nypris för soffan när jag köpte den var ungefär 3600:-. Det går att köpa till en divan-del på IKEA för att få en soffa som liknar den på andra bilden. Ring eller sms:a gärna, mail går också bra. Mvh Anders
Säljer två stycken likadana IKEA Stockholm 3-sitssoffor i läder. Sofforna är i mycket gott skick och ser fortfarande nya ut. Nypris för sofforna är 13.995 kr/st. Säljs nu för 8000 kr/st eller 15000 kr för båda. Sofforna är klädda i kraftigt mörkbrunt läder. Sittplymå i sjöfågelfjäder och kallskum. Ben i ek. Bredd: 212 cm Djup: 89 cm Höjd: 81 cm För mer info se länken: www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50103185 Ring eller maila vid intresse! /Peder
Beskrivning: Riktigt bekväm soffa. Perfekt till sovrum. Mjuk tygklädsel som är avtagbar/tvättbar. Färg: Granån svart/svart Bredd: 180 cm Djup: 88 cm Höjd: 66 cm Sitsdjup: 54 cm Sitshöjd: 43 cm Antal sittplatser: 2 styck Nypris: 1 695 kr Säljes för : 1000 kr Klädseln kommer att vara nytvättad och om ni önskar så avmonterar vi soffan. För mer information - http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S29826289/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu ett nästan komplett möblemang för vardagsrummet till vrakpris! I paketet ingår: 3-sits soffa med kuddar och tillhörande lös divan, går även att använda som fotpall. Soffbord samt golvlampa. Utanför detta paket säljer jag även en fåtölj för 50 kr. Lik fåtöljen Poäng från Ikea. Ramen är i toppskick men överdraget bör bytas ut då detta är slitet och solblekt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ångrat köp!! Endast en vecka gammal. Finns på apelviksvägen i varberg. Köpt på IKEA. Storlek Bredd: 90 cm Djup: 163 cm Höjd: 83 cm Sitsdjup: 124 cm Sitshöjd: 45 cm Grundfunktioner - Rymlig soffserie där du sitter mjukt, djupt och med bekvämt stöd för ryggen. - Schäslongen kan användas fristående eller byggas ihop med sofforna och ensitssektionen i soffserien. - Sittplymå med ett toppskikt av memoryskum; formar sig exakt efter kroppen och återfår en slät yta efter användning. - Lätt att hålla ren, avtagbar och maskintvättbar klädsel. Vid mera info ring eller mejla!!