Quantcast
Till salu inom: ”

japansk spets valp säljes

Hundbur

Gävle

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jeans & koftor

Norrköping
Spets top

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har en liten jappe hane som är född den 5/4, och är leverans klar den 31/5. Han är mycket social eftersom han är själv. Han vill vara hos oss hela tiden och leka och gossa. Han är uppvuxen med katter och kattungar och är van andra hundar och barn. Vi tränar honom att bli rumsren, vi märker att han är lätt lärd. Vid leverans är han. Chippad Avmaskad Vacinerad Vet besiktigad Skk regestrerad Stammtavla 3 års dolda fel försäkrad Handpenning 1500 kr återfås ej vid ånger.
hejsan vi är en familj två vuxna och två barn mellan 8 och 6 år. Vi bor i tranemo i hus med stor trädgård.. Vi skulle bli jätteglada att få bli fodervärdar åt en antingen sheltitik eller en japansk spets tik.Vi har haft hund innan,men det var en stor bernersennen hund och den var för stor så vi vill pröva och se hur det är att ha en liten hund. Om det går bra så önskas en trefärgad sheltie och helst inte en valp.Den får järna vara ett eller två år gammal. vi är tacksamma för svar och tackar på förhand. Hälsningar pernilla.
En söt liten tik som föddes den 14/2 säljes på grund av plats brist. Båda föräldrarna kan jag maila bilder på och de har CK efter sig båda två. Passar utmärkt som familjehund och att ha till agility. Bilder sändes över till intresserade. Jag har satt ett fast pris på henne som ej är prutbart. Endast seriösa gör sig besväret att ringa eller maila. www.skattliljans.se Detta medföljer valpen *stamtavla *Besiktning *vaccination *Id-märkning *avmaskning
En underbar liten vit nalle behöver hitta ett nytt hem där det finns massor av kärlek. Valpen är född dem 130211,fyra månader gammal. Han älskar att leka, van vi barn och massa folk.. Kan redan många saker : sitt, ligg ,tass, rulla, mm.med honom medföljer , mat , godis, koppel, leksaker, matta och bur. Han är rumsren , går till dörren när han ska göra sina behov. Vi vill gärna ha seriösa köpare till varan underbara hund , tyvärr så säljes den av personliga själ. Han är registrerad i Jordbruksverket, veterinärbesiktad,chippad , vaccinerad och avmaskad.
Det här är Zewens Charming Diamond Pearl som letar efter en egen familj att bli ompysslad av!! Hon är en pigg framåt valp. Hon är efter: SEuch Nezumi Hime's Toki mamman är: IngridsVita Dream-Nova. Båda föräldrarna är patellafria!!! Hon blev leveransklar den 22/10 och är: Reg SKK Vaccinerad Chipmärkt Doldafelförsäkrad Avmaskad Och givetvis ingår support från uppfödarna!!! Låter det intressant så är ni välkomna att kontakta Caroline 0768/704789 eller via mail!!!