Quantcast
Till salu inom: ”

blandras japansk spets säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jeans & koftor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi vill gärna hitta en lämplig hane till vår fantasktiska hund. Hon är mycket social och mild i temperamentet. Vi tror att hanen vi letar efter är likadan! Hon är en blandras mellan bichon / pudel / japanskspets och även 1/8 cocker. Vi vill gärna att hanen är en blanding mellan bichon och någon eller några av de andra raserna (och bara de). Mejla gärna om du är intresserad! Pris efter överenskommelse.
Måste tyvärr sälja min älskade hund pågrund av min livssituation. Hinner inte med honom. Han är blandras av pappilion & japansk spets och blir 8år nu i januari 2014. Han skulle helst vilja komma till nån som bor i hus på landet där han kan få springa fritt. Han är van vid barn och andra djur. Ring om de är något mer ni undrar över. Priset är inte de viktigaste utan de är att han kommer till ett kärleksfullt hem.
Har en blandras tik som söker nytt hem ... Född den 23 sep 2013 . Ok från veterinären försäkrad i Sveland.. En trevlig och pigg och glad tik som är van med stor familj och barn i olika åldrar .. Går ihop med stora och små hundar .. Mamma finns och se i hemmet ... Blandras: Havanais mix och shihtzu japansk spets Söker ett bra hem till denna tiken så kan ni erbjuda att bra hem till min tik slå en pling :) Priset: 3000 kr Annons kvar hunden kvar :)
Blandras hane Japansk Spets/Papillon, ca 1år säljes akut. Reggad, vacc, avmaskad, besiktigad. Bra med barn, katt & såklart andra hundar. Duktig på att vara ensam hemma. Okomplicerad vid kloklippning, bilturer, veterinärbesök & liknande. Mkt pigg, alert hund med mycket energi som vill vara med på allt! Gärna jogga/cykla med en! Dock är han lika nöjd att ligga på soffan & sova sej igenom en hel dag. Pris diskuteras. Ej foderavtal/avbetalning! Ring 073-6977145
Har 1 liten kille kvar som söker sin egna familj nu Leverans klara 5 sep då dom är 8 v Mamman är japansk spets, papillon Pappan är shitshu, papillon Han växer upp i hemmiljö tillsammans med barn, katter och andra hundar. Dom är vid leverans chippade, vaccinerade, besiktigade och Avmaskade. Dolda fel försäkrade hos Agria. Tinga för 1500:- Pris 5500:- Ring för mer info