Quantcast
Till salu inom: ”

japansk spets blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jeans & koftor

Norrköping
Spets top

Uppsala

Tidigare annonser till salu

Jag söker nu en hundvakt till min underbara Maui under sommaren! Han är en supersnäll, lättsam, glad liten japansk spets som älskar allt och alla. Jag söker någon som skulle tycka det vore skoj med lite hundsällskap under sommaren och som inte gör det för att få betalt. Tiderna som behövs är från mitten av juli till slutet av augusti då jag jobbar. det kan vara både dag/kväll och helg.. Hör gärna av er vid intresse! mvh Madde och Maui
Min underbara "Maui" står nu till tjänst för friska tikar.. han är en underbar japansk spets kille på 3år. Fullt frisk- patella och ögonlyst u.a. Han har såklart stamtavla och är utställd med fina betyg. Maui har fått två tidigare kullar och kan "sin sak" :P Han har ett underbart psyke, älskar allt och alla och har inte visat ett uns av agressivitet.. Hör av er vid intresse!
Hej! Vi söker en social och pigg japansk spets valp till vår familj. Vi är hundvana och har inga småbarn. Det är alltid någon hemma med hunden och vi är en aktiv familj. Helst vill vi ha en tik. Vi är inte intresserade av utställning men tränar gärna agility. Hunden måste inte vara 100% Japansk Spets. Det är viktigare att den är social och har lugnt temperament. Ser fram emot att få höra ifrån er!
Hej jag heter Hellen.. På grund av sjukdom måste jag hitta ett nytt hem åt min så dyrbara ögonsten Tindra.Hon är en renrasig Japansk spets på drygt 4 år,hon är underbar,lugn och snäll,går mycket bra ihop med dom flesta andra hundar,även katter.Hon älskar att springa i skogen för lek och träning. För mig är det mycket viktigt att hon får komma till en familj som verkligen har tid för henne,och då gärna med tomt eller nära till naturen. Endast seriösa svar..prisidè 8000:- hellen och mattias
Snart tre årig (i feb) kille som behöver nytt hem pga att matte blivit mycket sjuk och måste vistas på sjukhus. Ingen problem hund säljes via uppföddaren Efter väl meriterade föräldrar Skriv och berätta lite om er familj och hur er vardag ser ut och vad ni kan erbjuda denna goa kille Endast seriösa svar. Säljes ändast till det riktigt rätta hemmet OBS: ingte han på bilden utan hans pappa men dom är mycket lika..